≫ 

Radio javne nabavke sa lažnim podacima: Poznatom građevincu i trgovcu iz Negotina preti do 10 godina zatvora

Reč je o pozivu za nabavku izvođača radova na izgradnji više porodičnih stambenih objekata - međunarodni otvoreni postupak, koji je raspisala Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru doo

  • 0
sudija čekić presuda kazna novčana, novac, pare Foto: Shutterstock, Telegraf

Posebno odeljenje za subijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Staniše K., suvlasnika i direktora privrednog društva za izgradnju građevinskih objekata i trgovinu na veliko i malo “Zidar” doo iz Negotina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom za koje je zaprećena kazna zatvora od 1 do 10 godina.

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku potvrđivanju. Staniša K. se optužnicom tereti da je 8. avgusta 2018. godine, svestan svog dela i da je ono zabranjeno, podneo ponudu za javnu nabavku zasnovanu na lažnim podacima u nameri da time utiče na ponudioca javne nabavke.

Reč je o pozivu za nabavku izvođača radova na izgradnji više porodičnih stambenih objekata - međunarodni otvoreni postupak, koji je raspisala Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru doo.

BONUS VIDEO:

Video: Zavirite u korumpirani raskoš: Uhapšen načelnik saobraćajne policije jer je sagradio vilu od zlata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA