"Druga nesreća za 2 dana, poginuo nam kolega": Detalji nesreće kod Sokobanje u kojoj je stradao mladić (20)

Poginula muška osoba iz vozila marke "reno"

  • 1
Sokobanja saobraćajna nesreća Foto: D.K.

U saobraćajnoj nesreći koja se danas popodne desila kod Sokobanje, poginula je jedna muška osoba, K. N. (20) iz Leskovca,  vozač automobila marke "reno". Prethodno se sudarila sa kamionom u kome je bilo šest radnika.

Kako Telegraf.rs saznaje na licu mesta, šef radnika koji je vozio oko kilometar ispred kamiona, kaže da je ovo druga nesreća za dva dana koja ih je zadesila.

- Išao sam kolima kilometar ispred njih. Vraćali smo se iz Sokobanje, gde smo radili na akva parku. Danas nam je bio poslednji radni dan. Pozvao me telefonom jedan od radnika iz kamiona i rekao da su imali udes, pa sam se vratio ovde i video da su se sudarili sa "renoom".

Ni oni ne znaju tačno kako je došlo do nesreće, osim da je "reno" prešao na njihovu stranu kolovoza. Mislim, na osnovu onog što su mi ispričali radnici, da je izleteo iz krivine jer je vozio jako brzo. Strašno je ovo što se disilo, i mi učestvujemo u radovima na auto-putu, gde nam je juče poginuo kolega kada ga je pregazio kamion. Sutra mu je sahrana. Još smo pod stresom zbog jučerašnjeg događaja, a danas nas je zadesila nova nesreća - govori za Telegraf.rs V. J. šef radnika iz kamiona.

Podsetimo, neki od radnika iz kamiona zadobili su prelome, a među njima je i vozač kamiona kome je slomljena noga.

Pored "renoa" medije je zateklo telo muškarca u vreći. Vatrogasci su morali da seku auto, da ga iz prevrnutog auta izvade.

Policija i dalje vrši uviđaj.

Video: Stravična nesreća kod Sokobanje: Reno smrskan posle direktnog sudara s kamionom, poginuo muškarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA