≫ 

Uhapšen vozač i suvozač renoa koji je pokosio momka u Jerkoviću: Udarili ga i pobegli, snimak nesreće je jeziv

Automobil se kretao velikom brzinom, a nakon što je udario muškarca, vozač se nije zaustavio, već se samo udaljio s lica mesta

  • 3

F. B. i L.U. uhapšeni su od strane UKP-a, a po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva doneto je rešenje o zadržavanju u pritvoru zbog strašne saobraćajne nesreće koju su izvazvali 27. juna u naselju Braće Jerković.

Utvrđeno je da je vozilom upravljao L.U, a da se na mestu suvozača nalazio F.B, kome je ukinuto zadržavanje, dok je prema osumnjičenom L.U., Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Podsetimo, muškarac (27) se kretao trotoarom sa drugom, kada je na njega s leđa naleteo "reno", digao ga na haubu i odbacio nekoliko metara napred.

Automobil se kretao velikom brzinom, a nakon što je udario muškarca, vozač se nije zaustavio, već se samo udaljio s lica mesta.

Povređeni je čudom zadobio samo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u UC, otpušten je na kućno lečenje.

BONUS VIDEO:

Video: Jeziva saobraćajka u Šapcu: Policajka automobilom u punoj brzini udarila devojku na prelazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA