Divljanje na auto-putu kroz Beograd: Vozač BMW-a napravio 3 prekršaja za nekoliko minuta, vozio 209 km/h

Policija je, danas oko 14 časova, uređajem za merenje brzine, detektovala automobil BMW, kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji vozač

  • 4
Saobraćajna policija Foto: Marko Jovanović

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja dvojicu vozača koji su, auto-putem kroz Beograd, na teritoriji Voždovca, vozili znatno brže od dozvoljenog, a jedan od njih i pod dejstvom alkohola, saopštio je MUP.

Saobraćajni policajci zaustavili su noćas oko 2.20 časova, četrdesetsedmogodišnjeg vozača, koji je upravljao putničkim vozilom „opel insignia“ brzinom od 146,3 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Daljom kontrolom uočeno je da nema propisano postavljenu registarsku tablicu na zadnjoj strani vozila, a alko-testom je ustavljeno prisustvo 1,68 promila alkohola u njegovom organizmu.

Policija je, danas oko 14 časova, uređajem za merenje brzine, detektovala automobil BMW, kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji vozač, a koji je u roku od samo nekoliko minuta, u tri navrata znatno prekoračio brzinu kretanja od dozvoljene.

Prvo merenje je pokazalo da je na delu puta gde je, zbog radova, ograničenje brzine privremeno 50 kilometara na čas, vozio 164,3 kilometra na čas. Nedugo zatim, na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas, išao je brzinom od 208,9 kilometara, a samo par minuta kasnije, na delu puta gde je ograničenje 80, njegova brzina iznosila je 199,7 kilometara na čas.

Četrdesetsedmogodišnji vozač je zadržan u službenim prostorijama policije, protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kameni

    29. jun 2022 | 19:13

    Uhapsi ga što da ga zadržavaš? On izadje i udje ponovo da bi divljao, jeste li normalni. Odmah ga osudite!

  • Mladen

    29. jun 2022 | 19:16

    Samo prekršajna...pa nije ni čudo što divljaju svaki dan.

  • SREĆA

    29. jun 2022 | 19:39

    Koliko bi vozio porše ili ferari,srećom bio samo BMW.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA