Ovako je pucano na vođu navijača Partizana u Zemunu: Aleksandar iskočio iz automobila i pobegao među zgrade

U ovoj pucnjavi koja se dogodila 23. juna ove godine povređenih nije bilo, ali su ispaljeni meci oštetili automobil. Napadači identifikovani, motiv se utvrđuje

  • 3

Beogradska policija identifikovala je trojicu mladića koji su 23.juna ove godine u sred bela dana pucali, nezvanično, na automobil u kom se nalazio Aleksandar Vuković, vođa navijačke grupe Partizna "Vandal bojs".

Za njima je raspisana potraga jer ih inspektori nisu našli na kućnim adresama.

Na video snimku, koji "Telegraf.rs" objavljuje, vidi se kako vozač crnog automobila "ford fiesta" sa zatamnjenim staklima, nekoliko trenutaka nakon prolaska auromobila "golf 6" u kojem se nalazio vođa navijačke grupe "Vandal bojsa" Aleksandar Vučković naprasno polukružno okreće automobil i udara u jedno vozilo.

U trenutku kada vozač oštećenog vozila pokušava da prepreči put "fiesti" napadači vitlaju pištoljima, te ovaj beži sa lice mesta. Zatim su napadači doši do auta u kojem se nalazio Aleksandar i počeli da pucaju.

Aleksnadar sa kojim je bio i R. S. odmah su iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su napustili lice mesta.

U ovoj pucnjavi povređenih nije bilo, ali su ispaljeni meci oštetili automobil.

U ceo istragu je uključeno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Uzrok sukoba članova navijačko kriminalnih frakcija trebalo bi da bude utvrđen tokom privođenja napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    1. jul 2022 | 12:29

    Sve fini momci. Policijo kupi im sladoled i neka idu kući.

  • Ivan

    1. jul 2022 | 12:12

    Totali amaterizam. Prvo napravio udes udarivsi u BMW koji mu jr pritom preprecio put jer se ovaj napravio blesav kao da ss nista nije desilo a onda pucao sa otvorenim vratima umesto kroz prozor.

  • rale

    1. jul 2022 | 14:33

    Kakvi amateri😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA