≫ 

Pretili pištoljem prolaznicima na Čukarici: Uhapšena 3 muškarca, jedan ranije osuđivan za ubistvo

Dve patrole i nekoliko policajaca stiglo je na mesto incidenta i uz asistenciju vlasnika stana ušlo unutra

  • 3
Saobraćajna nesreća , muškarac drži pištolj ubistvo samoubistvo Foto-ilustracija: Shutterstock

Policijska patrola sa Čukarice uhapsila je večeras trojicu muškaraca u naselju Bele Vode zbog remećenja javnog reda i mira. Nasilnici koji su bili u alkoholisanom stanju pretili su prolaznicima sa terase iznajmljenog stana u Ulici Momčila Čedića, psovali ih i mahali pištoljem kako bi ih uplašili.

Prema nezvaničnim saznanjima, incident se dogodio nešto pre 18.30 sati kada je nekoliko građana pozvalo policiju u prijavilo pretnje i uznemiravanje.

- Grubijani su konzumirali alkohol na terasi iznajmljenog stana i pravili buku. U jednom trenutku jedan od slučajnih prolaznika pogledao je u njihovom pravcu, a oni su to shvatili kao pretnju i uputili mu salvu uvreda - kaže sagovornik Informera iz istrage.

Navodno je jedan od izgrednika tada iz stana doneo pištolj i vitlao njime na terasi kako bi uplašio prolaznika.

- Pokazivao je oružje, pretio njime prolaznicima... Uplašeni ljudi pozvali su policiju koja je odmah reagovala i stigla na lice mesta - dodaje on.

Dve patrole i nekoliko policajaca stiglo je na mesto incidenta i uz asistenciju vlasnika stana ušlo unutra.

- Policajci su bili posebno oprezni, s obzirom na to da su dobili informaciju da se u stanu nalazi oružje. Akciju su izveli perfektno, uhapsili izgrednike i pronašli pištolj koji je jedan od osumnjičenih sakrio na prozor u kupatilu - napominje izvor i dodaje da su sva trojica huligana privedena u prostorije Policijske stanice na Čukarici.

Kako ističe, "zanimljivo je da sva trojica imaju krivični dosije, da su poznati policiji od ranije". Jedan od njih je čak osuđivan za ubistvo.

Određeno im zadržavane do 48 sati

Kako je navedeno u saopštenju MUP, uhapšeni su M. P. (32), M. M. (33) i A. M. (34), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je po dojavi da na terasi stana u Ulici Momčila Čedića jedan od trojice muškaraca ima kod sebe oružje, izašla na lice mesta i pronašla pištolj marke M-57 sa okvirom, bez municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradske noći

    1. jul 2022 | 23:02

    Za ovo se kaže: ne kriminalci nego imbecili!Pravi mangupi su negde daleko, mlate lovu i samo se smeju, kažu “dobro veče komišija, da pomognem oko cegera.”Ovo je baš tužno i blam....Na terasi, pa na Belim vodama, sve to u iznajmljenom stanu...baš blam.

  • Cica

    1. jul 2022 | 23:31

    Drugi put će pucati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA