Trojica napadača na vođu navijača Partizana pobegla sa adresa stanovanja: "Meta" ćuti o napadu

Vuković u istrazi nije mogao mnogo da pomogne policiji i tužilaštvu jer, navodno, nije video napadače

  • 0

Beogradska policija skoro dve nedelje traga za trojicom napadača koji su pucali na automobil u kom se nalazio Aleksandar Vuković, vođa navijača Partizana "Vandal bojs". Oni su identifikovani, ali  kada im je policija zakucala na vrata oni nisu bili na prijavljenim adresama.

Kako "Telegarf.rs" saznaje, Vuković u istrazi nije mogao mnogo da pomogne policiji i tužilaštvu jer, navodno, nije video napadače.

Na snimku koji objavljujemo, vidi se kako vozač crnog automobila "ford fiesta" sa zatamnjenim staklima, nekoliko trenutaka nakon prolaska auromobila "golf 6" u kojem se nalazio vođa navijačke grupe "Vandal bojsa" Aleksandar Vučković naprasno polukružno okreće automobil i udara u jedno vozilo.

U trenutku kada vozač oštećenog vozila pokušava da prepreči put "fiesti" napadači vitlaju pištoljima, te ovaj beži sa lice mesta. Zatim su napadači doši do auta u kojem se nalazio Aleksandar i počeli da pucaju

Aleksnadar sa kojim je bio i R. S. odmah su iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su napustili lice mesta.

U ovoj pucnjavi povređenih nije bilo, ali su ispaljeni meci oštetili automobil.

U ceo istragu je uključeno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Uzrok sukoba članova navijačko kriminalnih frakcija trebalo bi da bude utvrđen tokom privođenja napadača.

Pucnjava se dogodila 23. juna u Zemunu u Prvomajskoj ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA