≫ 

Bilans karambola kod Leskovca: 5 povređenih, među njima i cela ekipa Hitne pomoći

U kolima hitne pomoći Doma zdravlja iz Leskovca povrede su zadobili lekar i tehinčar i reč je o blažim povredama

  • 0
Kombi hitne pomoći, Udes Foto: Nikola Tomić

Epilog današnjeg stravičnog višestrukog udesa na auto-putu kod Leskovca je petoro povređenih i nalaze na dijagnostici u urgentnom centru Opšte bolnice u ovom gradu, potvrdio je direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević, navodi Jugmedia.

Dimitrijević je kazao da su u kolima hitne pomoći Doma zdravlja iz Leskovca povrede zadobili lekar i tehinčar, te da je reč o blažim povredama.

- Međutim, kod troje iz smrskanog automobila je troje povređeno, ima, čini se, prelom kolena kod jednog pacijenta, ali ni jedan nije životno ugrožen - istakao je Dimitrijević, uz napomenu da dijagnostika još nije završena.

Na auto-putu kod Leskovca došlo je nešto pre 16 sati do saobraćajne nezgode u kojoj je lakše i teže povređeno nekoliko osoba, a među njima i cela ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac, koja je na lice mesta stigla da pruži pomoć povređenima, navodi Jugmedia.

Povređeni su lekar iz te ekipe, medicinski tehničar, kao i vozač. Očevici su ispričali da je neko od njih trojice stajao krvav kraj vozila, dok drugi nisu mogli da izađu iz vozila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Najpre su se sudarili mali kamion "tam" i veći sivi automobil "hjundai", u kome ima povređenih osoba. Kada se hitna pomoć iz Leskovca uključila na auto-put preko Vlasotinačke petlje i krenula ka Dobrotinu, na njih je otpozadi naleteo drugi automobil i izazvao još jednu nezgodu. Vozaču tog automobila kažu "nije ništa", a na pitanje novinara – kako, čitalac je odgovorio: „Vidim ga stoji pored auta i telefonira“, navodi Jugmedia.

Video: Sudar na Stojčinom brdu kod Mirijeva: Jedna osoba lakše povređena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA