≫ 

Optuženo četvoro Požarevljana za preprodaju opojnih droga: Na Zvezdari imali štek sa 250 paketića

Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo

  • 2
Policija, hapšenje, maloletnik Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro Požarevljana, okrivljenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

Optuženi su J. S. (22), A. O. (21), K. K. (21) i S. J. (49) svi iz Požarevca, sa neprijavljenim boravištem u Beogradu, izuzev K.K. koja je imala prijavljeno boravište u glavnom gradu, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optuženi su uhapšeni 14. marta u Beogradu, kada je policija u iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla 250 paketića sa opojnom drogom kanabis ukupne težine 200 grama.

Sumnja se da su J. S, A. O, i K. K. i S. J. od decembra 2021. godine do 14. marta ove godine na različitim lokacijama u Beogradu prodavali marihuanu.

Po prethodnom dogovoru u stanu na Zvezdari, gde je neprijavljeno boravila S. J, oni su držali veliku količinu droge, koju su u tom stanu pakovali za dalju prodaju.

K. K. je sa konzumentima, kako se sumnja, dogovarala prodaju marihuane, a preko aplikacije "Surespot" davala uputstva A. O.i J. S. kada i koje količine droge treba da preuzmu od S. J. i lokacije na koje treba da ih isporuče kupcima.

Video: Policija, lezi dole! Masovno hapšenje huligana u Pančevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA