≫ 

Šta je Zoran Marjanović radio ispred sudnice: Pre presude zagrlio sina, pa plakao u sudu

Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene

  • 1

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40  godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene pre više od šest godina na nasipu u Borči.

Pre ulaska u sud čvrsto je zagrlio sina. Kada je čuo da je osuđen i zaplakao je.

- Presuda je doneta bez ijednog personalnog dokaza, nije postojao niko da ga je video da je uradio to krivično delo, kao što ni na njemu ni na njoj nije pronađen nikakav trag koji bi upućivao na takav zaključak. Predsudu smatram skandaloznom, a pratite šta će se nakon nje dešavati - rekao je Nikola Dumnić.

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je dokaz koji je odbrana posebno isticala, gostovanje Jelene Marjanović u emisiji "Grand magazin" od 10. septembra 2015. godine, u kojoj je govorila o skladnom braku sa suprugom, apsolutno nekredibilan i u suprotnosti sa iskazom svedoka Zorice Gemović, koji je u određenom delu potvrđen i iskazom svedoka Borisa Pucića.

- Zorica Gemović, Jelenina frizerka, ispitana je i u istrazi i na glavnom pretresu, gde je svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj je Jelena u više navrata ispričala kako je on omalovažava, govori joj da je debela i ružna, kao i da joj je život u njegovoj kući katastrofa, i da joj dođe da uzme dete i da ode- saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Kada je Zorica pitala Jelenu zašto se ne razvede, ona joj je odgovorila "Zoko, on bi me ubio".

- S tim u vezi, sudski veštak Zoran Stanković je na glavnom pretresu 5. juna 2020. godine, shodno svom višedecenijskom iskustvu, naveo da brojnost, intenzitet i lokalizacija povreda ukazuju da je povredilac imao jake emocije ljutnje, besa, mržnje ili osvete prema oštećenoj - objasnilo je Više javno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA