≫ 

Koga je Zoran Marjanović tražio pogledom? Nakon napuštanja Palate pravde uradio nešto neobično

Marjanović nakon izricanja presude nije želeo da daje izjave i sklanjao se od novinara, da bi po ulasku u garažu uradio nešto neobično

  • 0

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, koje se dogodilo 6. aprila 2016. godine u Borči.

U pitanju je prvostepena presuda, a iako se očekivalo da će Marjanović odmah po izricanju presude biti sproveden u pritvor, on je posle nekih pola sata nakon suđenja napustio Palatu pravde, otišao do obližnjeg kafića, nakon čega je seo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Nakon napuštanja zgrade suda, Zoran nije želeo da daje izjave za novinare, i izbegavao je novinarske ekipe.

Marjanović je u pratnji brata, sina i advokata ušao u obližnji kafić, a nakon izvesnog vremena su svi napustili lokal i uputili se ka garaži koja se nalazi iza suda.

Zoran, koji je sve vreme izbegavao da pogleda novinare, tada je uradio nešto veoma neobično. U jednom trenutku je zastao i okrenuo se ka rampi, gde su stajale brojne novinarske ekipe, kao da je pogledom nekoga tražio.

Nakon toga je nastavio ka unutrašnjosti garaže iz koje je izašao u vozilu marke "mercedes".

Po dolasku u Borču, dao je kratku izjavu, a posle nekih sat vremena, ispred kuće je stigla policija i odvela ga u pritvor.

Video: Devojka Zorana Marjanovića nervozno šeta ispred sudnice nakon što je osuđen na 40 godina zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA