≫ 

Uhapšen napadač sa Kalemegdana, određeno mu zadržavanje: Udario ženu pesnicom dok je šetala psa

Uhapšen je Andrej G. (38) zbog brutalnog napada

  • 2
Kalemegdan muškarac napad na ženu sa psom pas žena hapšenje Foto-ilustracija: Nikola Tomić, Shutterstock

Brzom akcijom policajaca iz stanice Stari grad uhapšen je Andrej G. (38) zbog sumnje da je jutros napao, udario pesnicom i povredio ženu na Kalemegdanu, saznaje Telegraf.rs.

Podsetimo, na Kalemegdanu u Beogradu dogodio se napad na ženu dok je šetala psa.

Prema našim informacijama, nju je napao muškarac koji je delovao labilno, a potom je pobegao. Prvo ju je, kako nezvanično saznajemo pljunuo, a potom pesnicom udario u glavu.

Hospitalizovana je sa "otečenim licem" bez povreda opasnih po život.

- U 08.20 časova prijavljeno da je u parku Kalemegdan kod česme napadnuta žena stara 71 godinu. Ona je izjavila da joj je prišao nepoznat muškarac starosti oko 35 godina, bez ikakvog povoda je udario pesnicom u glavu, nakon cega je pala. Ima rasekotinu kod levog uveta i žali se na bol u predelu levog ramena. Takođe, navela da joj ništa nije uzeto i da se napadač čudno ponašao i odmah pobegao. Sve policijske patrole angažovane su na pronalasku nasilnika i očekuje se njegovo brzo hapšenje - rečeno je za naš portal.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenom za brutalan napad. Naime, tužilaštvo je za napad odredilo kvalifikaciju krivičnog dela nasilničko ponašanje, a ako se nakon pregleda žene utvrdi da je zadbila teške telesne povrede, njemu će se na teret stavljati i krivično delo u sticaju sa teškim telesnim povredama, saopštilo je to tužilaštvo.

Takođe, tužilaštvo ističe da ukoliko se utvrdi da je osumnjičeni napao i službena lica, biće mu stavljeno na teret i krivično delo napad na službeno lice. Osumnjičeni će u roku od 48 sati biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će se sprovesti istraga ispitivanjem oštećene, svedoka, veštačenje okrivljenog, povreda oštećene, pribavljanje video zapisa itd...

BONUS VIDEO:

Video: Video ga prvi put u životu al ga, svejedno, prebio:Ono kad ideš ulicom pa bez razloga dobiješ batine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    24. jul 2022 | 13:40

    Баш јунак - ударио СТАРИЦУ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA