≫ 

"Udala se za njega sa 15 godina, tukao ju je i danju i noću": Ispovest majke ubijene žene iz Starčeva

Tragedija kakvu Starčevo ne pamti dogodila se juče. Vinko Paunović izrešetao je suprugu Julijanu, pa presudio sebi

  • 25

"Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala 15 godina. Voleo je da popije, a onda ju je maltretirao. Tukao ju je i danju i noću", počinje svoju ispovest za "Telegraf.rs" Slavica Zarić, majka ubijene Julijane Paunović iz Starčeva.

Tragedija kakvu Starčevo ne pamti dogodila se juče. Vinko Paunović izrešetao je suprugu Julijanu, pa presudio sebi.

Nesrećna majka zeta Vinka videla je dan ranije.

- Bio je kod nas. Pogled mu je bio čudan. Nisam pričala sa njim- kaže  Slavica.

Jadnoj majci ostalo je samo da kuka za svojom ćerkom. Juče im je bila slava i niko nije mogao ni da pomsili da će Vinko presuditi Julijani, a zatim izvršiti samoubistvo.

- Na proslavi krsne slave Sveti arhangel Gavrilo bio je i policajac. Ništa mu se nije učinilo čudnim. Ne znam kako on nije video da će se dogoditi ubistvo. Vinko je imao pištolj u legalnom posedu- tvrdi Slavica.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, tragedija se dogodila juče u mestu Starčevo. Do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

- Godinama su živeli u Austriji. Pre tri godine sahranili su sina, bio je slep. Njegovi roditelji su brinuli u detetu dok su oni radili- kažu komšije.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu. On je utvrdio da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Video: Sasuo rafal metaka u suprugu, pa u sebe: Krvoproliće u Starčevu, Telegraf na licu mesta

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    27. jul 2022 | 14:15

    nije mi jasno da neko toliko godina trpi maltretiranje i nastavlja zivot dalje sa nasilnikom,kao da je on jedini.

  • Gaga

    27. jul 2022 | 17:15

    Samo jednom bih mogla cuti da mi neko bije dete..Ne bih tog nekog ja bila,al bih dosla po SVOJE dete i odvela je kuci ili sto dalje od manijaka,pa nisam ja dete radjala,hranila,skolovala,vaspitavala da bi je neko bijo,a ni da bi moje dete ikog bilo..Moj pokojni otac je rekao, zete samo da znas moje dete ima porodicu moje dete uvek ima gde da se vrati,a na tebi je da ona ne pozeli da se vrati...!!!

  • Laik

    27. jul 2022 | 15:39

    Kakve to veze ima sa obrazovanjem?Imamo na stotine primera gde visokoobrazovani vrse razne vrste porodicno nasilje.Da li misliš da obrazovan muskarac ili zena tako lako hoce da prijavi nasilje?Mislim da nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA