≫ 

Najpotresnija fotografija sa mesta strašnog zločina u Batajnici: Prvo tatine patike, pa mamine, pa dečje...

Muž je ubio ženu sekirom, pa presudio sebi obesivši se na tavanu kuće

  • 20
Batajnica, ubio suprugu, Šangaj Foto: Telegraf

Naočare za sunce nehajno ostavljene pored česme, dečji reketi za tenis naslonjeni na zid i papuče izuvene tik pored zapečaćenih vrata - samo su neki od detalja koje zapazite kada dođete ispred kuće strave u Batajnici, gde su sinoć, oko 21.45, pronađena beživotna tela supružnika.

Podsetimo, Čedomir J. (43) je, kako se sumnja, sekirom ubio suprugu Blaženku (39), a onda izvršio samoubistvo vešanjem u potkrovlju kuće. 

Stvari u dvorištu i dalje svedoče o životu koji se do pre samo dva dana odvijao u ovom domu. Čedomir se skoro vratio iz Nemačke i sa Blaženkom je, pričaju komšije, sređivao kuću.

Niko nije ni slutio šta se dalje dešavalo iza vrata. Danas kroz prozor, oni koji se usude da to urade, mogu videti strašni tragovi zločina. Krevet natopljen krvlju, a iznad njega porodične fotografije.

Ipak, za jedan prizor moglo bi se reći da je najpotresniji.

Na tremu kuće, ispred vrata koja kriju tajnu strašnog zločina, stoji poređana njihova obuća i to baš onako kako bi trebalo u jednoj složnoj i srećnoj porodici. Prvu idu tatine patike, pa mamine, pa obuća starije sestre i na kraju dečakove papuče.

- Ne smemo ni da zamislimo kako će deca reagovati kad čuju. Ćerki, koja sad već ima 18 godina, nije bilo ravne ovde u kraju. Odličan đak, mnogo je lepo pevala, divno vaspitana. A sin je trenirao fudbal. Deca će da svisnu kad čuju, velika tragedija - priča za Telegraf.rs prva komšinica.

Kako kaže, nije ih nikad čula ni da se u dvorištu svađaju.

- Baš se nije desilo ništa što bi ukazalo da imaju probleme. Čedomir nam se uvek ljubazno javljao, a Blaženka je bila predivna i mnogo vredna žena. Bila je ljubazna, blage naravi, i jako pedantna. Uvek bi nešto čistila i sređivala. Radila je još jedan posao privatno, pored toga što je bila babica u Frontu - kaže komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    31. jul 2022 | 15:02

    Može li neko / psihijatri psihoanalitičari / da objasni ovako učestala ubistva i samoubistva? Sve češće se koriste noževi, sekire, tupi predmeti i sve su češća ubistva u krugu porodice / supružnici jedan drugog, deca roditelje, roditelji decu, brat brata, unuci babu ili dedu/. Zar to nije zabrinjavajuće i signal da se nešto ozbiljno preduzme. Početi od vrtića.

  • Maja

    31. jul 2022 | 13:36

    Samo slabici ubijaju žene.

  • .

    31. jul 2022 | 13:56

    Svaki komentar je suvišan.Sad je najveći problem kako objasniti deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA