≫ 

Drvenom palicom pretukao muškarca u Priboju, čovek završio u bolnici sa teškim povredama

Mladiću se na teret stavlja nanošenje teških telesnih povreda

  • 3
Bejzbol palica Foto: Shutterstock

Prava drama dogodila se u jednoj od gradskih ulica u Priboju kada je mladić starosti 27 godina sugrađaninu naneo teške telesne povrede, usled kojih je povređeni mladić kasnije i hodpitalizovan u pribojskoj bolnici.

- Prvo je izgleda došlo do verbalnog sukoba, koji se završio katastrofom. Mladić S. J. je drugog muškarca prvo suzavcem isprskao po licu, a zatim dohvatio drvenu palicu i pretukao ga - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika policije u Priboju vinovnik ovog dela je brzo identifikovan, pronađen i lišen slobode. Njemu se na teret stavlja nanošenje teških telesnih povreda.

Video: Očuh pretukao dečaka (5) na smrt: Telo izneo u torbi i zakopao na obali reke Kuban

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    5. avgust 2022 | 22:35

    Ovo se stalno dešava, nasilje, kazne su preblage...

  • Ana

    7. avgust 2022 | 19:59

    Pretučeni čovek je preminuo juče, i to niko da objavi. A ovaj koji ga je ubio treba da bude doživotno na robiji, mnogo se on duvao u poslednje vreme da je neko i nešto a svi ga znaju u gradu kao najvećeg problema!

  • Luka

    7. avgust 2022 | 15:08

    Sad će Mušan da gasira u prdekani. Taman se sredio za tvorza, malo išao u teretanu, nabacio nove tetovaže. Naložio se sa biber sprejom odavno po Priboju da zeza narod, došlo mu na naplatu, nažalost na najgori mogući način.DJ Miš, već odavno tražio šejtana, tražio ko će da ga preseli, išao i bockao dečicu po gradu sa nožem. Šta je tražio, to je i dobio. Nego Pribojci moji, kako ćemo drva spremiti za ovu sezonu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA