"Zbog Radojka je stavila blindirana vrata i kamere": Komšije o nasilniku koji je godinama strah i trepet

Prilikom svađe povrede i posekotine dobila je i žena koja je pokušala da ih razdvoji, a sve se dešavalo naočigled njeno troje maloletne dece

  • 4
Mirijevo, skok sa zgrade, majka bacila sebe i dete Foto: Marko Jovanović

Muškarcu Radojko S. (45) koji je nožem napao komšiju u Čačku, u naselju Ljubić kej određen je pritvor do 48 sati.

Prema rečima stanara te zgrade, ovo nije prvi incident koji je počinio. Kako ističu, zbog njega je žena postavila na ulazu blindirana vrata i sigurnosne kamere.

- I ranije ga je prijavljivala policiji i upravnku zgrade zbog neprijatnosti koje joj je pravio. On se sinoć popeo na njen sprat kako bi ponovo razgovarao sa njom, ali na vratima se pojavio muškarac sa kojim živi. Prvo je usledila svađa, pa tuča što se završilo ranjavenjem- kažu za RINU stanari zgrade u kojoj se incident dogodio.Prilikom svađe povrede i posekotine dobila je i žena koja je pokušala da ih razdvoji, a sve se dešavalo naočigled njeno troje maloletne dece.

Prema nezvaničnim informacijama ranije joj je napadač probušio i gume na automobilu.

- Noćas su u urgentnu službu čačanske Opšte bolnice primljena tri lica, tačnije dva muškarca i žena. Jedan od primljenih muškaraca imao je ubodne rane grudnog kosa, ali nije bio životno ugrožen. Nakon jutrošnje dodatne dijagnostike, to lice će biti prebačeno na odeljenje hirurgije. Žena je imala povrede šake pa je nakon pregleda i ukazane pomoći puštena na kućno lečenje, dok je treće lice, takođe muškarac, doveden u urgentnu službu bolnice u Čačku u pratnji policije i on je nakon pružene pomoći otpušten sa bolničkog lečenja-  izjavila je Jelena Knežević pr Opšte bolnice u Čačku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    16. avgust 2022 | 12:46

    Ne na 5-6 nego na jedno 20 godina pa da se opameti.

  • Boli me...

    16. avgust 2022 | 12:34

    U zatvor siledziju bar na 5_6 godina , da se malo opameti!

  • Ivana

    16. avgust 2022 | 13:58

    Zakon mora da se menja- policija bi trebala da dobije ovlašćenje da posle svakog slučaja prijave nasilja ili pretnji, uznemiravanja- izvrši pretres stana nasilnika, kao po pravilu svaki od njih ima u posedu oružje, sa ili bez dozvole. Kazne su mizerne. A sve imamo više ovakvih slučajeva, na žalost sa tragičnim krajem. Nisu to "čarke", to su ozbiljne stvari koje vremenom eskaliraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA