U Kotežu nađene 3 automatske puške i džak municije: Veruje se da se spremalo ubistvo beogradskog mafijaša

Inspektori su dobili anonimnu dojavu da se na tavanu jedne porodične kuće u Kotežu nalazi veća količina oružja i municije. Odmah je organizovana akcija i naoružani specijalci pod punom opremom upali su na imanje koje koristi N.F

  • 5

Inspektori Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije pronašli su jutros tri automatske puške i pun džak municije u jednoj kući u beogradskom naselju Kotež. 

Oružje koje je pronađeno navodno je pripremano za likvidaciju jednog poznatog beogradskog kriminalca, ali je policija dobrim operativnim radom uspela da spreči izvršenje tog krivičnog dela. Za muškarcem N.F. (40) kome je, navodno oružje pripadalo, raspisana je policijska potraga.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera inspektori su dobili anonimnu dojavu da se na tavanu jedne porodične kuće u Kotežu nalazi veća količina oružja i municije. Odmah je organizovana akcija i naoružani specijalci pod punom opremom upali su na imanje koje koristi N.F.

- U kući nije bilo nikoga. Odmah je obavljen i detaljan pretres svih prostorija. U takozvanom šteku, na tavanu, policajci su pronašli dva kalašnjikova, automatsku pušku Špagin i pun džak pripadajuće municije. Oružje je bilo dobro očuvano - navodi izvor Informera iz istrage.

- Muškarac N.F. za koga se veruje da mu pripada oružje uspeo je da pobegne pre dolaska policije i za njim se intenzivno traga. Kalašnjikovi i Špagin su poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li su ranije korišćeni prilikom izvršenja nekih krivičnih dela - dodaje on.

Navodno ispituju se i informacije do kojih je policija došla da je pronađeno oružje pripremano za likvidaciju jednog beogradskog kriminalca.

- Te informacije su još uvek u domenu glasina, ali se detaljno ispituju. Za sada je raspisana poternica za N.F. i nakon njegovog hapšenja, odnosno saslušanja znaće se više detalja o celom slučaju - kaže naš odlično obavešteni izvor.

Pronađena i droga

U kući koju koristi N.F. inspektori kriminalističke policije prilikom pretresa pronašli su manju količinu opijata.

- Nađeno je nekoliko grama narkotika kao i vagica za precizno merenje. Droga i vagica su zaplenjeni, a zatim poslati na dodatna veštačenja - priča izvor.

BONUS VIDEO:

Video: U kući u Ritopeku pronađeni novi dokazi protiv klana Belivuk - Miljković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆU 035

    16. avgust 2022 | 16:39

    Svi koji su na nekom frontu bili imaju zakopanog oružja,pa prodaju kome treba ilegalno,javna tajna u našem kraju.

  • Febo

    16. avgust 2022 | 17:43

    A jel niste mogli da cekate jos malo da obave posao

  • Miško

    16. avgust 2022 | 22:23

    Valjda je dobar operativni rad obavio onaj ko je prijavio... a ne policija...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA