Tokom trećeg dana Bir festa skoro 300 prekršaja: Vozili pijani i drogirani

Policija je sankcionisala i četiri vozača koja su upravljala vozilom bez vozačke dozvole, dok je iz saobraćaja isključila sedam vozila kojima je istekao rok važenja registracione nalepnice

  • 3
Alko test, merenje alkohola u krvi Foto: Marko Jovanović

Saobraćajna policija je tokom trećeg dana održavanja muzičkog festivala "Ber fest" u Beogradu, na prilaznim i odlaznim pravcima u zoni festivala, zaustavila i kontrolisala 973 vozača i otkrila 279 različitih prekršaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, iz saobraćaja je isključen 151 vozač, od kojih je osam zadržano na trežnjenju u službenim prostorijama policije jer su imali više od 1,20 promila alkohola u organizmu.

U službenim prostorijama zadržano je i 10 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jedan vozač koji je odbio testiranje.

Policija je sankcionisala i četiri vozača koja su upravljala vozilom bez vozačke dozvole, dok je iz saobraćaja isključila sedam vozila kojima je istekao rok važenja registracione nalepnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    21. avgust 2022 | 10:08

    U Bogorodicinom gradu u vreme Bogorodicinog posta 😟. Zasto, ljudi? Moze li fest da se organizuje u nekom drugom terminu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA