Maloletnik iz Novog Pazara od radnice ukrao torbicu sa novcem i mobilni telefon: Sve je pronađeno a on uhapšen

Maloletnik iz Novog Pazara je saslušan i protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku

  • 1
Ukraden novac iz crkve kod Vranja Crkva Svetog Đorđa u selu Davidovac hapšenje Foto-montaža: Shutterstock, Telegraf/Crkveni odbor crkve Svetog Đorđa

Zbog sumnje da je počinio tešku krađu u ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru uhapšen je maloletnik (15) iz tog grada, saznaje indeksonline.rs.

On je od radnice na održavanju zgrade ukrao torbicu sa određenom količinom novca u kojoj su se nalazila i lična dokumenta oštećene. Osim toga, od iste oštećene ukrao je i mobilni telefon.

Brzom akcijom policijskih službenika novopazarske policije, predmeti izvršenja krivičnog dela su pronađeni kod osumnjičenog.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, maloletnik iz Novog Pazara je saslušan i protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf uf

    22. avgust 2022 | 10:32

    I pušten klinac da se brani sa slobode,ha ha to je naše sudstvo,ha ha,u americi bi ga držali u pritvor barem mesec dana,i svaki dan bi jeo batine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA