≫ 

Za lepoticom Ninom ostali roditelji i sestra: Vođa puta poginula u prevrtanju autobusa kod Leskovca

Prijateljica potvrdila tragičnu vest

  • 9

Vođa puta, Nina N. nastradala je juče ujutro kada se autobus somborskog prevoznika Sever trans koji je prevozio putnike sa letovanja iz Grčke pod nerazjašnjenim okolnostima prevrnuo.

Radila je u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji.

Prijateljica nastradale devojke je u šoku i kako kaže ne može da poveruje da se to dogodilo.

- Čula sam da je Nina nastradala, strašna vest, mnogi od nas koji je poznajemo ne možemo u to da poverujemo. Majka, otac i sestra ostali su bez nje u jednom danu, tuga... Ne znam toliko lepih reči kojima bih opisala Ninu i naše prijateljstvo - rekla je za Srpski telegraf njena drugarica Jasmina.

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je poginula vođa puta, se dogodila oko 05.25 sati, dok su u autobusu bili putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, koji su se vraćali sa letovanja iz Grčke.

Za sada nema zvanične informacije koji je uzrok saobraćajne nesreće.

Smrt mlade Nine potresla je i njene kolege iz Udruženja turističkih vodiča Srbije.

- Dobili smo informaciju da je ugašen jedan mladi život koleginice dok je radila kao vodič u autobusu koji je vraćao turiste iz grčkih letovališta. Ovakve rečenice samo u najgorim snovima i mislima možemo da zamislimo, ali se pojave i postanu strašna stvarnost. Decenijama unazad se zna kada su u špicu sezone crveni datumi, kada očekujemo najveće gužve, kada će biti čekanje na granicama. Ali ne znamo kako će na to odgovoriti pogranične službe,koliko ćemo morati da budemo strpljivi i kako ćemo proći. Prošle noći su čekali od 7 do 9 sati na granicama. Vozači, koje je ove sezone, kao mikad pre, teško pronaći  da rade i voze zajedno sa sa vodičima dele taj čemer beskonačnih kolona vozila i autobusa. I tragedija se desila. Nadamo se da će svi povređeni biti dobro.Porodici poginule koleginice šaljemo iskreni saočešće. Da se više nikad ne ponovi. Laka joj zemlja- objavile su Ninine kolege da društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    22. avgust 2022 | 09:24

    Tuga! Ni kriva ni dužna izgubi mlad život! Saučešće porodici!😔

  • MN79

    22. avgust 2022 | 09:12

    Porodici iskreno saucesce,andjelu vecni mir i pokoj dusi u raju Bozijem🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭😭,velika tragedija...

  • Grin

    22. avgust 2022 | 09:02

    Najverovatnije uzrok nesreće je umor i uspavljivanje vozača,jer na tom delu puta gde se je prevrnuo autobus put je sasvim ok,bez krivina i teren je ravan tj polje,eventualno ako je došlo nesto do otkazivanja na autobusu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA