≫ 

Mladen koji je prevozio kokain vredan milion evra izneo odbranu: Preti mu duga robija

Iz pomenutog Višeg javnog tužilaštva za Telegraf su potvrdili da je on saslušan

  • 3
Saopstenje Zaplena kokaina Hapsenje SBPOK Batrovci Foto: MUP RS

Mladen J. (37) koji je pre nekoliko dana uhapšen na graničnom prelazu Batrovci prilikom čega je zaplenjeno 10 kilograma kokaina izuzetne čistoće koji je stigao iz Perua, kako Telegraf saznaje, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

- Branio se ćutanjem. Određen mu je pritvor, a preti mu kazna zatvora od 3 do 12 godina - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Iz pomenutog Višeg javnog tužilaštva za Telegraf su potvrdili da je on saslušan.

- M. J. je saslušan u svojstvu okrviljenog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nakon čega je ovo tužilaštvo podnelo predlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postušpak Višeg suda u Sremskoj Mitrovici - rekli su za naš portal.

Podsetimo, policija je pretresom "mercedesa" nemačkih registracionih oznaka pored menjača i u patosnicama na suvozačevom mestu našla dobro upakovan kokain.

- Mladen je srpski državljanin, ali ima prebivalište u jednoj zemlji Evrope. Do sada nije hapšen. Nakon hapšenja policija je pretresla dva stana u Beogradu koje koristi - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Inače, pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, zaplenjeni kokain je izuzetne čistoće i to čak 99 odsto procenta, pa je plan bio da se njegova količina utrostruči.

Video: Ovako je izgledalo vađenje kokaina vrednog milion evra iz automobila na Batrovcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    24. avgust 2022 | 15:21

    Samo da nikada ne izađu takvi....

  • Duh

    24. avgust 2022 | 17:22

    Samo ne lupajte vise molim vas... Nije ovo rijaliti...

  • Sudija Dred

    24. avgust 2022 | 19:15

    Namestili ga..Neko ga "tipovao"..Lik je sitna riba,koja će da robija,kako bi se naša slavna Policija dičila i ubirala lovorike,a za to vreme,pravi igrači nesmetano rade i obrću milione..Ne budimo naivni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA