"Vesna mi je umrla i ostavila mi ćerke da o njima brinem, ne znam kako ćemo bez nje": Suprug nastradale žene

- One su mi jedine ostale, a ženu sam izgubio na pravdi Boga. Jedna ćerka ima 18, druga 21 godinu- kaže Radiša

  • 2
Petrovac na mlavi, saobracajka Foto: Privatna arhiva, Google maps

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Petrovca na Mlavi poginula je Vesna Ž. (39), a njene dve ćerke koje imaju 18 i 21 godinu teško su povređene i, kako u ispovesti za Telegraf kroz jecaj kaže suprug poginule, odnosno, otac povređenih devojaka, Radiša Ž., njih dve su hospitalizovane u Beogradu u Urgentnom centru i nalaze se u šok - sobi.

- Mnogo mi je teško, šta da kažem - počinje on svoju priču kroz suze i nastavlja - samo da mi ćerke budu dobro. One su mi jedine ostale, a ženu sam izgubio na pravdi Boga. Jedna ćerka ima 18, druga 21 godinu. Obe su i dalje u šok sobi, imaju povrede glave, prelome ... Ja sam i dalje u šoku, tek me čeka drugi talas šoka, ali nisam ja važan, važne su mi njih dve. Ovo će na njih da ostavi trag zauvek, ne znam kako će njima da bude kada se, daj Bože, oporave.

Radiša kaže da je juče išao u Urgentni centar i da je pokušao da vidi svoje ćerke ali da nije uspeo.

Petrovac na mlavi, saobracajka Foto: privatna arhiva

- One su u Urgentnom centru, išao sam juče da ih vidim, ali mi nisu dali, ne može u šok sobu, plakao sam tamo kao kiša... ali ne može. Rekli su mi da su obe van životne opasnosti, nadam se da će tako i da ostane, ali kako će posle... uh - kaže on.

Sutra će, kako on kaže, poginula supruga Vesna Ž. biti sahranjena.

- Sahrana je sutra u 15 časova, one ne mogu majku da pokopaju, a ne uznam ni ja kako ću, ja ću sve ovo da preguram, a šta će one... - priča on plačući.

Inače, u kolima je bila i treća devojka koja je ćerka Radišinih prijatelja. Ona je takođe povređena, ali lakše i nalazi se u bolnici u Petrovcu.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada se kamionu koji je prevozio drva od velike brzine zanela prikolica i udarila u automobil koji je vozila Vesna Ž. i vukla ih oko 70 metara.

Vesna je preminula na mestu.

BONUS VIDEO:

Video: Sudar teretnog i putničkog vozila na Kružnom putu: Vozač automobila poginuo na mestu nesreće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada grobar

    30. avgust 2022 | 15:51

    Gospode Boze...od uvek sam govorio da je brzina najcesci uzrok katastrofa na putevima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA