≫ 

Korleoneu iz Gnjilana ukraden skupoceni auto: Policiji prijavio posle 3 dana

Osumnjičeni državljanin Severne Makedonije, sa još jednim osumnjičenim, opljačkao je Korleoneov automobil, uz pretnju pištoljem i na ime obeštećenja u iznosu od 100,000 evra

  • 1
Vali Corleone Foto: Facebook/Vali Corleone

Kosovska policija saopštila je danas da je pre nekoliko dana jednoj osobi u Gnjilanu ukraden automobil "audi SQ7" i za odštetu je zatraženo 100.000 evra.

Kallxo saznaje da je reč o Valjiju Korleoneu, čiji je automobil ukraden. Slučaj je prijavljen i u 24-časovnom izveštaju kosovske policije, prenosi Kossev.

Tamo se navodi da je osumnjičeni, državljanin Severne Makedonije, u saradnji sa još jednim osumnjičenim, opljačkao Korleoneov automobil, uz pretnju pištoljem i na ime obeštećenja u iznosu od 100,000 evra.

Događaj se, kako je saopšteno, dogodio 30. avgusta, na putu Priština – Gnjilane, dok je Korleone slučaj prijavio tek posle tri dana.

- Podnosilac pritužbe je 2. septembra 2022. godine prijavio da je osumnjičeni, državljanin Severne Makedonije, u saradnji sa drugim osumnjičenim, uz pretnju oružjem, na ime i uz naknadu novčane sume od 100.000 evra, ukrao njegovo vozilo Audi SQ7 - saopštila je policija.

Osumnjičeni su nakon toga krenuli u pravcu Severne Makedonije, a policija je navela da je u toku istraga o slučaju.

Tokom avgusta, Korleone je, međutim, imao još jedan incident. Njega je tada 22-godišnja devojka ranila u desnu nogu. Osumnjičenoj, staroj 22 godine, koja je optužena za krivično delo ubistvo u pokušaju i neovlašćeno posedovanje, kontrolu ili držanje oružja, sud u Gnjilanu je tada odredio meru pritvora od 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA