Užas u Mionici: Čak 15 pasa izujedalo leš svog vlasnika

Telo čoveka koga su izujedali psi pronašla je policija

  • 13
Pas, besan, agresivan, krvoločan, ujed, napad Foto ilustracija: Shutterstock

Dragan J. (72) iz mioničkog sela Šušeoka pronađen je mrtav u svojoj kući, a na njegovom telu bili su vidljivi ujedi pasa, koje je udomljavao.

Kako se navodi, on je umro prirodnom smrću, a nakon toga njegovo telo je izujedalo 15 njegovih pasa, piše Informer.

Telo čoveka koga su izujedali psi pronašla je policija, nakon što je komšija prijavio da se iz njegove kuće oseća neprijatan miris i da se čuje režanje više pasa, zbog kojih nije smeo da uđe u dvorište svog komšije.

- Njegovo beživotno telo je pronađeno na podu u kući u kojoj je živeo. Na licu mesta je zatečeno 15 pasa, koji su jeli leš. Prizor je bio strašan. Utvrđeno je da je čovek umro prirodnom smrću, a nakon toga su ga izgrizli njegovi psi - navode izvori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • С-17

    5. septembar 2022 | 23:12

    Пас човеков "најбољи"пријатељ!? Како да не. 💜😾су закон!

  • DARKO 100%

    5. septembar 2022 | 22:15

    Postoji jedna pojava ,o kojoj niko ne raspravlja i neulazi u problematiku jer neznaju ili nemaju mogucnost uocavanja nekih pojava kod zivotinja,zasto se psi znaju okrenuti protiv svojih gazda koji su u podmaklim godinama da nebudem grub pred smrt,to je stvarno interesantna stvar za izucavanje,sta to psi mogu videti prepoznati tad,sta covek u poznim godinama i kako on zraci na zivotinju da kod nje izazove gnev prema njemu,da li su pojedine misli pojedinih ljudi mozda postaju zle ,da li zivotinja prepoznaje tad te energije,dali je zdrav odnos vlasnika i psa u stvari u cistim mislima skojim pravimo spektar energija oko sebe gde zivotinja to prepoznaje i tako reaguje na nas ,ima jos mnogo stvari gde bi mogli istrazivati neke pojave koje su neobicne ili intrigatne odnosa coveka i zivotinje

  • misko

    5. septembar 2022 | 23:01

    pa normalno toliko pasa da ce poceti da jedu preminulog coveka nisu to ovi gradski beli na baterije veliki dzukci mrtvi gladni posle nekoliko dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA