≫ 

Vlasnik kuće u Ritopeku spreman da razotkrije Belivukov klan: Slike iz "klanice" lede krv u žilama

Draganić je spreman da pred sudom do detalja opiše kako su žrtve namamljene i mučene u Ritopeku

  • 5
Ritopek mašina za mlevenje mesa Belivuk i Marko Foto: MUP Srbije

Hoće li Tužilaštvo za organizovani kriminal prihvatiti ponudu Vlade Draganića, jednog od optuženih iz klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, da u zamenu za manju kaznu zatvora postane svedok -saradnik biće poznato narednih dana.

Draganić je,inače, vlasnik kuće u Ritopeku u kojoj su ubijane žrtve klana Velje Nevolje. Unutar nje  nalazila se posebna prostorija gde su mučeni i svirepo ubijani suparnici Belivuka i Miljkovića. Policija je tokom istrage zaplenila i mašinu za mlevenje mesa koja se nalazila u objektu.

Kako "Telegraf.rs" sazanje, Draganić je spreman da pred sudom do detalja opiše kako su žrtve namamljene i mučene u Ritopeku, ali i otkrije nove detalje vezane za rad klana.

Naime, početkom jula ove godine objavili smo informaciju da je Draganić zainteresovan za saradnju sa nadležnima i da je spreman da otkrije sve mračne tajne.

Sporazume o priznanju krivice do sada su sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sklopili Nikola Spasojević, Bojan Hrvatin i Srđan Lalić. Oni su prihvatili da za blažu kaznu ispričaju sve o zločinima u kojima su imali ulogu. Hrvatin se nagodio na 15, a Spasojević na 14 godina zatvora. Lalić je poslednji koji je to uradio i dogovorio je status svedoka-okrivljenog i kao optuženi za direktno učešće u ubistvima dobio kaznu od 18 godina zatvora.

Velja Nevolja klan Veljko Belivuk i Srđan Lalić Printskrin: TV Pink

On je juče na suđenje dovezen sa tajne lokacije .

Suđenje klanu Veljka Belivuka biće nastavljeno sutra.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    6. septembar 2022 | 08:19

    Kako je krenulo,svi ce oni da potpisu sporazum,lakrdija od sudjenja...

  • stojadin pavlovic cole

    6. septembar 2022 | 08:15

    Koji sinfonijski hor, peva se i peva. Na kraju ce svi propevati .

  • Shampita

    6. septembar 2022 | 09:12

    Ajdemo da pričamo o našim zakonima. Prošle nedelje ste pisali o čoveku u USA koji je tukao svog pastorka i osuđen na 2 doživotne robije....Kakve su kazne kod nas? -Razumem ja da smo hrišćani i da oduzimanje ljudskih života, odnosno smrtna kazna nije opcija. Ali postoji valjda mogućnost doživotne? Ubio 1 osobu ili 1000 max zatvorska kazna u Srbiji je 40 god. Gde je sabiranje kazni za svako krivično delo? Ovi ljudi-"svedoci saradnici" su se NAGODILI na 14 ili 15 god robije a ubili su neke ljude, oduzeli nekome život. Kakvu poruku šaljemo. Momak koji se fotografisao sa osmehom od uva do uva sa leševima će izaći za 10 god,uz dobro vladanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA