Ovo je BMW sa kojim su se četvorica mladića iz Užica "odvezli" pravo u smrt

Za volanom je bio Vladimir Milošević (27) koji je izgubio kontrolu nad vozilom

  • 3

Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19) stradali su jutros u autmobilu BMW X5 slovenačkih registracija koji je od siline udarca završio smrskan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vladimir Milosevic (@vladimir_miloseviccc)

Za volanom je bio Vladimir Milošević (27) koji je izgubio kontrolu nad vozilom.

Vest da su jutros oko 5:30 časova u mestu Surduk na putu ka Zlatiboru poginula četvorica mladića iz Užica zavila je Srbiju u crno, a ovoj tragediji prethodio je provod u noćnom u klubu o čemu svedoče snimci i fotografije koje su objavili na svojim Instagram profilima nekoliko sati pre nego što su "otišli u smrt".

Sudeći prema videu i fotografiji koju su objavili poginuli, svi su se provodili u poznatom užičkom klubu uz elektronsku muziku.

Podsetimo, do udesa je došlo oko 05.30 u mestu Surduk nakon što je automobil udario u bankinu i stenu, a potom se i prevrnuo.

Trojica mladića poginula su na licu mesta, dok je četvrti podlegao u bolnici.

„Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. Intubiran je na terenu, na prijemno odeljenje stigao je bez znakova života, bez svesti, bez pulsa, bez merljive tenzije, proširenih neaktivnih zenica“, objasnio je dr Aleksandar Lojanica iz Opšte bolnice u Užicu i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt.

Automobil marke bmw slovenačkih, odnosno koparskih registracija, kretao se iz pravca Užica prema Zlatiboru.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević donela je odluku da sutra 12, septembra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Užice Online (@uzice.online)

Sestra poginulog Vladimira, Katarina Đ. ostavila je oproštajnu poruku bratu na svom Instagram profilu.

- Molim se da se probudim iz ovog odvratnog sna da se vratiš kući da mi kažeš 'gde si burgijo što si me izdao sinoć u Skali' ali kažu Bog uzima za sebe najbolje samo se pitam što mi je baš tebe uzeo. Ja ti čuvam sat i parfeme ali one bombone ne garantujem, imam i ja dušu majku mu. Nemoj da brineš a ti gore uživaj i odmori se. Želim ti mirno putovanje i možda gore budeš imao pameti kretenu. Zauvek ćeš biti moja burgija, moj batač, moj burazer, moja sreća i moj anđeo. Čuvam mamu i tatu nemoj da mi se brineš gore, da znaš. Ja te volim i voleću te zauvek. Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i da ćemo popiti dojč i kiselu gore jednu na miru. Čuvaj nas, molim te. Tvoja sestra. Tvoj leb mekani. Tvoj kreten mlađi. Neka mi te anđeli čuvaju - napisala je sestra u poruci.

Video: Krhotine na sve strane: Mesto stravične nesreće kod Užica u kojoj su poginula četvorica mladića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    11. septembar 2022 | 16:45

    Возач камиона се тако не понаша на путу. Врза вожња, сигурно. Убио је тројицу недужних....

  • kg

    11. septembar 2022 | 16:31

    e deco moja... kao da imate svi po 9 zivota

  • Ss

    11. septembar 2022 | 16:43

    Tuga da veca nemoze biti!Neka vas bozji anjeli cuvaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA