≫ 

Dečak povređen u nesreći u Vlasotincu se bori za život: U komi je, rodbina se nada čudu da će preživeti

Kako navode u Vlasotincu, rodbina dečaka je očajna jer imaju saznanja da mališan ima male šanse da preživi

  • 0
Dete, bicikl, auto, nesreća, Vlasotince, hitna pomoć

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Daniel Chetroni / Alamy / Alamy / Profimedia

Lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra tri dana bore se za život sedmogodišnjeg dečaka iz Vlasotinca koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio teške povrede glave.

- Stanje pacijenta je nepromenjeno, u komi je, bez reakcija, na aparatu na mehaničku ventilaciju. Zadobilo je teške povrede lobanje i mozga, nalazi se u neurohirurškoj jedinici intenzivne nege – kažu u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako navode u Vlasotincu, rodbina dečaka je očajna jer imaju saznanja da mališan ima male šanse da preživi.

- Rečeno im je da se detetove povrede izuzetno teške, i da je verovatnoća da mu život bude spašen minimalna. Očajni su, ali se ipak nadaju čudu – navode prijatelji porodice sedmogodišnjaka.

Kako je dečak povređen i dalje se ne zna. Po jednoj verziji, udario ga je beli džip koji se udaljio sa mesta nesreće, po drugoj, mališan je biciklom najpre udario u kamaru drva, koja ga je odbacila na vozilo. U leskovačkoj policiji kažu da su oni svoj deo posla uradili te da je na potezu Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu.

- Tužilaštvo će u daljem postupku utvrđivati sve činjenice ovog događaja. Se što se tiče policije je odrađeno i tužilaštvo je naložilo da se celokupni spisi dostave njima, oni će odlučivati o daljim dokaznim radnjama u ovom slučaju – saopštila je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

BONUS VIDEO:

Video: Vozač pokušao da pobegne, građani ga zaustavili: Udareno dete sa ocem na pešačkom prelazu u Zemunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA