Ovo je prethodilo hororu u automehaničarskoj radnji na Paliluli: Oteti muškarac celu noć proveo u bolnici

Otmičar je uzeo oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom

  • 0
Policija taoci talačka kriza Palilula fičer Foto-montaža: Telegraf.rs

Talačkoj krizi na Paliluli koja je juče trajala tri sata u kojoj je Stevan J. (26) oteo Slobodana Trifunovića (65) u automehaničarkoj radnji prethodila je konzumacija alkohola u, kako se nezvanično navodi, u velikim količinama.

- Oni često sede u toj automehaničarkoj radnji. Stevan je pio u kafani pored radnje ceo dan i "prezupčio" je i napao ga nožem. On je mučenik sav pomodreo bio, a celu noć je proveo u bolnici - rekla nam je osoba bliska ovom slučaju.

Podsetimo, talačka kriza na Karaburmi okončana je posle tri sata.

Policija je na kraju uletela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.

Otmičar je uzeo oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

Pregovori policije i otmičara su trajali satima. Na mesto talačke krize stigle su i članovi porodica taoca i nasilnika koji su pokušali da nagovore otmičara da pusti vlasnika radnje.

Video: U ovoj kafani je pio otmičar sa Karaburme koji drži taoca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA