Komšije trudnice koja je pokušala da se zapali: "Zapomagala je, mislili smo da se porađa, a bila je u plamenu"

Trudnica koja je jutros pokušala samoubistvo tako što se polila benzinom i zapalila je van životne opasnosti i neće biti prevremenog porođaja. Prema informacijama iz Kliničkog centra u Kragujevcu, gde je hospitalizovana, njoj je izgorelo 12 odsto kože.

  • 5
Čačak Bresnica trudnica pokušaj samoubistvo samoubistva kuća Foto: RINA

Meštani sela Bresnica i dalje su u šoku zbog događaja koji je uznemirio sve žitelje ovog malog mesta u blizini Čačka.

- Ona se ovde relativno skoro doselila, kad se udala za našeg komšiju. Odlazila i vraćala se. On je takođe razveden. Viđali smo je ponekad kroz selo, ali se sa nama nije preterano družila. Videli smo i da je trudna, a koja muka ju je naterala da pokuša samoubistvo ne mogu ni da zamislim. Da li su imali problema u braku o tome ne bih mogla ništa da vam kažem - izjavila je za RINU meštanka sela Bresnica.

- Meštani koji su čuli kuknjavu mislili su da se porađa jer je bila u 9. mesecu trudnoće.

- Čuli smo da neko kuka i zapomaže, pojurili smo njihovoj kući misleći da se žena porađa, zatekle su nas jezive scene i žena u plamenu - kažu uznemireni meštani za "Blic".

U dvorištu kuće u kojoj se jutros dogodio incident mirno je i tiho. Ništa ne ukazuje da je vrlo lako moglo doći do velike tragedije.

Prema navodima medija i izjavama njene rođake, nesrećna žena je već duže vreme trpela fizičko nasilje i pretpostavlja se da je to bio okidač zbog kog je odlučila da digne ruku na sebe.

Ona se u Bresnicu doselila iz Vrnjačke Banje nakon što se razvela. Majka je troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorica

    16. septembar 2022 | 19:44

    Jadna zena.Samo ona zna kroz sta je prolazila i sta je sve prezivljavala.Neka joj je Bog u pomoci.Uz strucnost doktora,nadam se da ce proci bez vecih posledica.Muza nasilnika ne bih komentarisala.Da sam na mestu njenih roditelja znala bih kako bi i sta bi.

  • Biljana

    16. septembar 2022 | 19:39

    Nesrecna zena je vec duze vreme trpela fizicko nasilje? Sve je ovim receno.

  • Vera

    16. septembar 2022 | 19:36

    Nije joj sigurno bilo lako kad se sama zapalila.Al' za sve postoji resenje.Zar nije pomislila na troje dece kad je to uradila,gde ce oni bez nje?Ako je istina da je muz bio nasilnik,trebala je da ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA