≫ 

Sedam mladića u policiji zbog paljenja baklji ispred lokala u Vojislava Ilića

Snažan vatromet ispred jednog lokala u Ulici Vojislav Ilića u Beogradu uznemirio je večeras stanovnike ovog dela prestonice

  • 3
Ubistvo, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Novi Beograd Foto: Mateja Beljan

U beogradskoj policiji nalazi se sedam mladića zbog paljenja baklji ispred lokala u Ulici Vojislava Ilića, saznaje "Telegraf.rs".

Oni se trenutno nalaze na informativnom razgovoru.

Podsećanja radi, snažan vatromet ispred jednog lokala u Ulici Vojislav Ilića u Beogradu uznemirio je večeras stanovnike ovog dela prestonice.

Građani su u prvom trenutku pomislili da su u pitanju pucnji pa su obavestili policiju. Na Instagram stranici "Moj Beograd" osvanule su fotografije na kojima se vide jake snage policije na terenu.

- U Ulici Vojislava Ilića čula se je pucnjava jaka baš kao vatromet, trajala je 15 minuta. Nekoliko trenutaka nakon toga se stvorila policija. U ovom momentu niko ništa ne priča za sada. Jake policijske snage su tu - navodi se na Instagram stranici.

Video: Bakljada usred Kneza: Cela ulica u dimu, ljudi se razbežali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    3. oktobar 2022 | 22:54

    Uznemirile ih baklje?!A ne uznemiri ih kada decko,tuce majku do smrti,a ona jadna jauce i zapomaze celu noc...boze me sacuvaj.

  • V8

    3. oktobar 2022 | 22:55

    Zapisete ih,i stavite na listu za društveno koristan rad, sedam radnika iz komunalnog oterate kući na slobodne dane a istu platu da primaju, a ovi što su palili baklje da skupljaju lišće po parkovima i da kresu granje umesto ovih radnika zelenila, pa kada padne sneg isto tako ,lopate u šake i da čiste sneg po trotoarima i ulicama,rešen problem..

  • Zloca

    4. oktobar 2022 | 02:00

    Smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA