≫ 

Ispovest oca devojčice koju je majka krvnički pretukla: Deca su mi u Zvečanskoj, zatvori mi kuću! Kud ću sad?

Prvoslava smo zatekli u centru Grocke, gde prodaje stare stvari

  • 29

Ko Boga vas molim, vas, vašu redakciju, vas kao moju ćerku, pomozite mi da vratim moju decu kući -  sav uplakan ovako za Telegraf govori danas Prvoslav Pajić, suprug Slavice Đilas koja je juče uhapšena zbog toga što je tukla ćerku Milicu, a o čemu je snimak kružio društvenim mrežama.

Ekipa Telegrafa Prvoslava je našla u centru Grocke, gde prodaje stare stvari. Kaže da je za sve kriva njegova tašta Lidija.

- Zatvori mi kuću! Gde ću i šta ću sad? Dok sam ovde, dobro mi je. Kad odem u Begaljicu, samo mislim na moju Milicu i na mog Mihajla. Deca su mi sada u Zvečanskoj. Nisu u domu. To im je privremeni smeštaj. Obećali su mi u Centru za socijalni rad da će da me zovu da odem da ih vidim. Rekli su mi da ne idem sam, da ne bi bilo problema, nego da će oni da me pozovu. Ne pada mi na pamet da radim nešto sam, ništa neću uraditi bez Centra. Ja ne znam kako će moje srce to da izdrži  - kaže jecajući za Telegraf Prvoslav.

Kaže da nisu lažne slike ljubavi koje se pojavljuju u medijima njegove supruge Slavice i dece.

- Ona ih voli. Nije to lažna ljubav. Nikada, baš nikada, ih nije udarila da ja za to znam. Milica nam je prva radost u životu. Prevremeno rođeno dete. Malo razmaženo, nemirno, ali nikad. Volim i Mihaila, normlano... Za ovo nasilje sam saznao dva dana pre nego što je snimak objavljen. Pokazala mi je snimak Lidija. Slavicu sam odmah pitao zašto mi to nije rekla, i zašto me odmah nije zvala telefonom da ja dođem kući. Da ja to raspravim. Rekla mi je da nije smela da mi kaže da ne bih vikao na nju, i da je ne bih tukao. Čuj, zašto bi je tukao. Tad sam pitao Lidiju, iako je snimala, zašto je morala da pokaže. Koju korist si imala? Kaže ona, pošto se ona osvetila mome mužu i prijavila ga policiji u Somboru, za nasilje nad njenom majkom Lidijom. I pošto je Zoran u zatvoru, sada ona želi da se osveti ćerki. Da napravi svađu, da mi odvedu decu - rekao je Prvoslav za Telegraf.

Na pitanje šta je zapravo prethodilo tom snimku, Prvoslav konačno razjašnjava ovu situaciju.

- Lidija je zvala iz Sombora Slavicu i rekla da trpi nasilje od Zorana. Da bi Slavica njoj pomogla, ona je to prijavila policiji. E sad se ona njoj sveti što je njen Zoran u zatvoru, al zašto preko dece - pita se ovaj otac.

Dodaje i da je Lidija snimak kako Slavica tuče ćerku u javnost.

Prvoslav živi za dan da vidi svoju decu opet, pa makar mu to bilo poslednje.

- Da, a znam da će mi biti još gore kada odem da ih vidim. Ja vas još jednom molim, vas, ko moju ćerku Milicu, vašu redakciju, pomozite mi da vratim svoju decu. Samo njih da vratim, ništa mi drugo ne treba. Samo moju decu da vratim, pa makar me Bog odmah sutra uzeo.

Slavica ništa nije imala sa Zoranom 

S obzirom na to da kruže priče da je i Slavica imala nešto emotivno s tim Zoranom, pitali smo Prvoslava koliko je to istina.

- Ne, nikada. A gde sam je. On je jednom bio u mojoj kući pre mozda, tri, četiri godine kad smo živeli na drugoj adresi. Kako pored mene? To nije tačno - rekao je Prvoslav.

Otkrio nam je i da će 20. novembra morati da napuste kuću u Begaljici, u kojoj su sada podstanari.

- Skućiću se ja. Imam gde, naći ću. Mene nije sramota, ja sam i prosio da bi moju decu odhranio. I pop parohijski me zna. Kad nemam, ja odem u crkvu i tražim. Jeste da ja imam 66 godina, ali ću sve za moju decu. Najteže mi je što ću morati da spakujem stvari, a nemam mnogo. Najviše Mihajlovih i Miličinih stvari ima, igračaka. Sad nema sa njima ko da se igra - rekao je on.

Prvoslav kaže da je Slavica trenutno na suđenju i s obzirom na to da ranije nije imala nikakvih prijava, nada se da će ipak biti puštena, ali dodaje:

- Ipak taj snimak, to je otežavajuća okolnost.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    28. oktobar 2022 | 15:22

    utvrdite krivice i presudite, pravite medijske licnosti i pridajete znacaj ljudima a vidi se da. nisu bas svoji,,,

  • ја

    28. oktobar 2022 | 15:23

    Овај човек као да јој отац,а не муж!!!!

  • Tina

    28. oktobar 2022 | 15:53

    Može da joj bude deda!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA