≫ 

Sramna opravdanja babe prebijene devojčice: Snimala sam jer sam htela da otac deteta vidi, a ne policija

Lidija kaže da je snimak, koji je osvanuo na mrežama, nastao pre dva meseca. Prvo je rekla da nije snimala nasilje da bi prijavila ćerku, a potom da nije smela jer joj je ćerka pretila

  • 21
Lidija, Slavica Đilas Printscreen/Pink TV

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

Slavici Đilas, koja je krvnički tukla svoju trogodišnju ćerkicu, juče je određen pritvor zbog nasilja u porodici, a njena majka Lidija, koja je snimala brutalan čin nasilja, kaže da nije to učinila da bi ćerku prijavila policiji.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Slavica Đilas udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani. Devojčica sve vreme plače dok je majka udara i viče na nju ponavljajući: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu je odgnurnula na pod, a tada joj zapretila "da još sa njom nije završila".

Iste noći kada je snimak osvanuo na društvenim mrežama, policija je pronašla porodicu u Begaljici i oduzela dvoje mališana, devojčicu koja je pretučena i njenog mlađeg brata.

Dok je trajala policijska potraga za majkom nasilnicom, ekipa Telegraf.rs ju je pronašla kako šeta ulicom, i u našu kameru je iznosila sramnu odbranu zbog čega je nasrnula i krvnički tukla dete.

Ona je tvrdila da ju je na sve to naterala majka Lidija, koja je navodno pretila da će joj ubiti mlađe dete. Međutim, Lidija demantuje te navode i govori da je Slavica često tukla Milicu.

Lidija je rekla i da je snimak, koji je osvanuo na mrežama, nastao pre dva meseca. Tada je priznala ni da nijednog trenutka nije mislila da prijavi ćerku.

- Snimala sam jer sam htela da otac deteta vidi šta radi - rekla je Lidija za TV Pink.

Ona je rekla i da je zetu Prvoslavu rekla šta se događa u kući.

- Ja sam njemu rekla, ali nisam smela od nje njemu da pokažem. Ona je obrisala snimak, ali jedan njen prijatelj, on je uzeo i postavio snimak, ja kriva nisam - rekla je Lidija.

Kako kaže, Slavica "mlađeg sina Mihajla nije često tukla, ali Milicu jeste".

- Jeste je tukla, ali ne tako kao sad. Snimala sam da Prvoslavu pokažem - rekla je Lidija dodajući da je Slavica taj snimak obrisala iz njenog telefona, ali da "je neki prijatelj snimak imao i objavio", da ona o tome ne zna ništa.

Slavičin suprug Prvoslav demantuje reči svoje tašte da je Slavica bila nasilna prema deci.

- Ona da je bila agresivna prema našoj deci, ne bi ih nas dvoje odgajili - rekao je Prvoslav.

Upitana zašto nije Slavicu prijavila policiji ako je bila svesna da krvnički bije decu, Lidija je sramno pokušavala da se odbrani tvrdeći da joj je Slavica rekla da “ima da je nema, ako slučaj prijavi policiji”.

Video: Ispovest oca devojčice koju je majka krvnički pretukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    29. oktobar 2022 | 14:34

    Ja mislim da je to bio uobičajan dan u njihovoj kući.Da niko od njih ne vidi ništa sporno.Da u većini takvih porodica se to dešava svakodnevno, a onda ta deca rastu u takve roditelje, ti roditelji u te i takve babe i dede i tako sve u krug.Ti likovi nisu odmakli mnogo u evoluciji.

  • w

    29. oktobar 2022 | 14:30

    Kome sve bog dao decu .🙏🙏🙏🙏

  • Eto!

    29. oktobar 2022 | 16:22

    Zasto su ti "roditelji" jos uvek na slobodi, jerbo, kako stoje stvari, jedva ce docekati da naprave sledeceg mucenika, posto se uz decu "bolje" prosi! A mogla bi bas i baba da im se pridruzi u cuzi! A vi "samilosni" dobro zapamtite, pa nikom ni dinara ne dajte. Akoovo nazovi ljudsko bice ima snage da mlati dete, ima ta snage i da radi za nadnicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA