≫ 

Filmska potera za mladim vozačem "golfa" kod Kikinde: Zaustavio se tek u ataru sela, pa pokušao da pobegne

Protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

  • 2
saobraćajna policija, kontrola saobraćaja Foto: MUP

Saobraćajna policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i prekršajne prijave po Zakonu o ličnoj karti i Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, kao i protiv dvojice zbog nasilničke vožnje.

Saobraćajna policija je presretačem danas u 13.40 časova u mestu Bašaid, na putu od Kikinde ka Zrenjaninu, pokušala da zaustavi dvadesetosmogodišnjeg vozača "golfa" koji se oglušio na zvučne i svetlosne signalizacije presretača, nastavio dalje, a potom se zaustavio u ataru jednog sela, izašao iz vozila i pokušao da pobegne, nakon čega ga je policija sustigla.

Na vozilu kojim je upravljao nisu bile propisno postavljene registarske oznake, kod sebe nije imao ličnu kartu, a utvrđeno je da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

On je doveden u službene prostorije policije, a nakon toga u Prekršajni sud u Kikindi.

Policija je danas, takođe na putu između Kikinde i Zrenjanina, zaustavila pedesetjednogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom "audi" brzinom od 195,4 kilometra na sat gde je dozvoljena brzina 80. Takođe, alkotestom je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u krvi.

Na istom putu, u Kikindi, zaustavljen je i tridesetčetvorogodišnji vozač koji je upravljao voziom "alfa" brzinom do 191,2 kilometra na sat gde je dozvoljena brzina 80.

Protiv dvojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Video: Ovo su snimci sa mesta pogibije policajca: Božidar Koprivica (36) poginuo je tokom potere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA