≫ 

Ana je bila u sitroenu u koji je udario golf kad se odbio o taksi: "Nisam smirena, to je bio samo trenutak"

Učesnica lančanog sudara koji se desio jutros u osam i dalje uznemirena, saobraćajna nesreća je prestravila

  • 1
Udes saobraćajna nesreća Niš Ana Žikić Foto: D.K.

U lančanom sudaru koji se ovoga jutra desio u Nišu, a u kom su povređene četiri osobe, učestvovala je i Nišlijka Ana Žikić, koja je za Telegraf.rs ispričala šta se desilo.

- Nisam smirena nimalo - rekla je našem reporteru: - To je bio samo trenutak kad se čuo jak udarac.

Dodaje da je automobil potom odleteo u stranu, te da se zaustavio.

- Šta se izdešavalo iza nas stvarno ne znam. Znate i sami, stojite na licu mesta, ali bilo je strašno - kaže Žikić.

Ona je bila u sitroenu koji se kretao u pravcu naselja Vrežina.

O nesreći je za naš portal govorio i Momčilo Cvijović čiji je otac bio u jednom od automobila koji su učestvovali u lančanom sudaru.

- Moj otac je bio u škodi oktavia. Pozadi su sedeli maloletna devojčica i njen otac vojni sveštenik. Naleteo je sivi pežo koga je golf nabacio na njih, a oni su išli skroz desnom trakom. Tata me je pozvao i rekao: "Imao sam udes, dođi". Stigao sam odmah - kazao Momčilo Cvijović.

Inače, u nesreći je učestvovalo pet automobila, a desila se jutros oko osam sati.

Do udesa je došlo kad je golf koji se kretao iz pravca Vrežine ka centru Niša u Knjaževačkoj ulici udario u taksi vozilo, zarotirao se, a zatim udario u još tri vozila.

Na lice mesta su brzo stigli vatrogasci, koji su izvlačili povređene iz smrskanih vozila, a intervenisala je i Hitna pomoć, koja je prebacivala povređene u bolnicu.

Među povređenima su četvorica muškaraca, rođeni 1953, 1977, 1982. i '99. godine. Poslednja dvojica imaju politraume, dok su dvojica starijih učesnika nesreće prema dosadašnjim pregledima bez značajnih povreda.

Jedan od  dvojice povređenih sa politraumama ima prelom butne kosti i ruke, a drugi povredu glave. Svi povređeni su svesni, komunikativni i stabilni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    6. novembar 2022 | 12:43

    U Knjaževačkoj ulici je ograničenje 50 km/č , na nekim deonicama i 40 km/č. Kako mogu da ovi automobili budu toliko slupani pri toj brzini? Tu je brrzina ovih automobila bila oko 100km/č, pa i više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA