Evo šta će se desiti ako pokušate da probijete policijsko obezbeđenje koje prati Belivuka u Specijalni sud

Ustanička ulica bila je pod blokadom Žandarmerije što znači da je u tom periodu ulica zatvorena za "civilni" saobraćaj, a dvojica su pokušala da prođu...

  • 4

Veljka Belivuka na suđenje u Specijalni sud dopratilo je jako policijsko obezbeđenje, a Ustanička ulica bila je pod blokadom Žandarmerije što znači da je u tom periodu ulica zatvorena za "civilni" saobraćaj.

Međutim, dvojica su probala da probiju policijsko obezbeđenje, a kako su prošli pogledajte u priloženom snimku:

Podsetimo, okrivljeni svedok Srđan Lalić je u utorak govorio duže od tri sata, nakon čega je rekao da je umoran, ali da želi da govori o Skaj aplikaciji. Do detalja je objasnio čak 15 ubistva za koje je vezao klan Veljka Belivuka.

On će danas nastaviti davanje svog iskaza, a potom bi trebalo da pred sud izađe neko od ostale dvojice okrivljenih svedoka.

Podsećamo, na prva četiri ročišta pred sudsku govornicu izašlo je 27 optuženih, od kojih su neki izneli svoju odbranu i zadržali pravo da je dopune, dok su drugi odlučili da se ne izjašnjavaju dok ne čuju šta trojica okrivljenih svedoka imaju da kažu. Okrivljeni svedok Srđan Lalić na dva ročišta je govorio o zlodelima kriminalnog klana i svoju priču trbea da nastavi, a nakon njega bi iskaze trebalo da daju okrivljeni svedoci Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, a suđenje UŽIVO pratite OVDE. 

Video: Ustanička ponovo pod opsadom pripadnika Žandarmerije: Belivukov saradnik svedoči protiv klana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    10. novembar 2022 | 15:36

    Koliko vidim oni normalno prodjose?

  • Mare

    10. novembar 2022 | 16:18

    E steta,ja bas sedim kuci,dosadno mi i mislim sta da radim,reko aj idem da probijem policijsko obezbedjenje,ali sad posle ovog teksta sam se predomislio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA