Leskovčanin vozio pijan, dva puta za 10 minuta prošao kroz crveno u centru grada

Svi vozači su zadržani i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave

  • 1
Pijani vozač, alkohol vožnja u pijanom stanju Foto: Shutterstock

Policija u Leskovcu i Vlasotincu, u protekla tri dana, isključila je iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan bio i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je na području Leskovca zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "folksvagena" koji je vozio sa 1,57 promila alkohola u organizmu i dvadesetogodišnjeg vozača "golfa" koji je upravljao sa 1,48 promila alkohola i za 10 minuta dva puta prošao na crveno svetlo u centru grada, prenosi Rešetka.

Takođe, patrola je zatekla četrdesettrogodišnjeg muškarca koji je vozio bicikl sa 1,26 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U Vlasotincu iz saobraćaja je isključen četrdesetšestogodišnji vozač kombija za koga je alkotestom utvrđeno da vozi sa 1,46 promila alkohola.

Svi vozači su zadržani i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Takođe, za poslednja tri dana, saobraćajna policija otkrila je i sankcionisala ukupno 456 saobraćajnih prekršaja, od kojih 309 prekoračenja brzine i 43 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Apelujemo na vozače da poštuju ograničenje brzine, koriste sigurnosni pojas i ne voze ukoliko su pili alkohol, kao i da poštuju sve ostale saobraćajne propise u cilju svoje i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA