≫ 

"Pokušao sam da ga izvučem, voda ga je potopila": Suze oca dečaka (2) koji se udavio u Tutinu

"Igrao se sa svojim bratom i poklizao se… Upao je u vodu koja ga je odnela. Trčao sam za njim, pokušavao sam da ga izvučem ali nisam uspeo"

  • 0

Dečak (2) iz Tutina, koji se utopio juče oko 16 sati, pronađen je nekoliko kilometara nizvodno. Dečak se igrao sa svojim bratom ispred barake u kojoj živi sa svojom porodicom.

"Igrao se sa svojim bratom i poklizao se… Upao je u vodu koja ga je odnela. Trčao sam za njim, pokušavao sam da ga izvučem ali nisam uspeo. Više ga nisam video, voda ga je potopila", kaže za Infolid dečakov otac Severdžan Đugatan.

Nakon tri sata telo dečaka pronađeno je kod auto moto kluba. Iz vode su ga izvukli pripadnici policije i vatrogasne službe.

"Velika nas je tragedija zadesila, ugasio se mlad život, ne znam kako ćemo ovo izdržati. Nekoliko puta su nam deca upadala u tu reku, živimo pored nje, ali smo uspevali da ih spasimo. Sada nisam uspeo. Nemam gde da živim, zato sam ovde", kaže Severdžan.

Video: Mladić se utopio na Adi: Skočio sa pedaline i nije isplivao, posetioci na plaži uznemireni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA