≫ 

Nišlija brutalno pretučen pred svoju svadbu zbog komšinice: Venčaće se sa slomljenom vilicom

"Curila mu je krv iz usta i nosa, odeća mu je bila prljava i krvava, bio je u šoku"

  • 40
Mladoženja, slomljena vilica Foto: D.K.

Nišlija S.Ž. (29) brutalno je pretučen i to pred venčanje pa je neizvesno da li će se zlosrećni mladoženja oženiti 1. decembra za kada je zakazano svadbeno veselje. Umesto da poziva goste i priprema svadbu , S.Ž. leži u bolničkoj postelji na Maksilofacijalnoj hirurgiji gde mu je danas hirurški zbrinut prelom vilice.

Njegova majka N.Ž. kaže da je cela porodica veoma uznemirena što se mladić našao na meti neizazvanog napada i to u dane kada su se radovali predstojećem veselju.

"To se dogodilo u večernjim časovima 22. novembra kada je sin krenuo do dragstora da kupi namirnice za suprugu jer je ona u drugom stanju pa je poželela nešto da pojede. Na izlazu iz naše ulice susreo se sa komšinicom koja se šetala sa svojim momkom. Ona se njemu prva javila, rekla mu je „ćao“ a on joj je otpozdravio na isti način. Istog trenutka njen momak je mog sina uhvatio najpre za ruku i stegnuo je uz reči : - Šta ti meni „ćao“, jel znaš ti ko sam ja, sada ću te naučiti pameti! Udario ga je pesnicom u vilicu, sin je pao u baru a taj mladić ga je šutirao u glavu. Zatim su oboje pobegli što je za mene zaista iznenađenje, ta devojka je naša komšinica, očekivala bih od nje da je pokušala bar da pomogne mom sinu ako već nije mogla da spreči svog momka da ga napadne", priča ova Nišlijka koja je današnji dan provela ispred Maksilofacijalne hirurgije čekajući da se okonča hirurška intervencija kojoj je S.Ž. bio podvrgnut.

Dodaje, da je prizor njenog krvavog i prljavog sina bio zastrašujuć te da je pomislila da je veoma teško povređen.

"Curila mu je nos iz usta i nosa, odeća mu je bila prljava i krvava, bio je u šoku. Pomogla sam mu da se opere i presvuče a zatim sam otišla do komšija čija je ćerka bila svedok napada. Rekla sam im šta se desilo, pitala sam ih šta će oni preduzeti tim povodom ali mi je njena majka kazala da će se konsultovati sa mužem te da će sve „regulisati“. Objasnila sam joj da mi nećemo dozvoliti da onaj ko je mom sinu to uradio prođe nekažnjeno pa smo obavestili policiju i Hitnu pomoć. U Hitnoj pomoći smo dobili upute za Univerzitetski klinički centar, sin je pregledan najpre na Klinici za neurohirurgiju, srećom ustanovljeno je da nema povrede mozga, odatle smo otišli na ORL kliniku gde mu je snimljen nos, utvrđeno je da nema preloma ali je lekar posumnjao na povredu vilice. Juče je obavljeno snimanje na Maksilofacijalnoj hirurgiji koje je potvrdilo sumnju da mu je slomljena vilica pa je danas operisan", opisuje N.Ž. događaje nakon što joj je sin premlaćen.

Zabrinuta majka kaže da su hematomi na glavi i posekotina iza uva, koju je S.Ž. zadobio u napadu dokaz da nije udaren samo jednom, te da su svi jako uznemireni posebno jer ne znaju da li će zakazano svadbeno veselje uopšte biti održano.

"Njegova verenica koja je u četvrtom mesecu trudnoće je sve ovo veoma traumatično podnela. Mi smo se u čudu našli, ne znamo da li da otkazujemo svadbu, šta da kažemo gostima, veoma je neprijatna situacija. Njegov lekar nam je kazao da će pokušati da sanira povredu, da će mu se otok za koji dan povući pa da će moći da bude na veselju, doduše sa koncima na vilici. Nije nam sad do veselja, strašno je to što mu se desilo, ovo je događaj koji je trebalo da pamti za ceo život kao nešto najlepše a nečijom obesti, ovi dani su nam se pretvorili u agoniju",  zaključuje S.Ž.

Dr Dragan Krasić, maksilofacijalni hirurg potvrdio je da je S.Ž. zadobio tešku povredu.

"Pacijent ima prelom donje vilice, ta povreda je zahtevala hirurško zbrinjavanje", objasnio je Krasić.

Niška policija je potvrdila događaj i saopštila da će protiv osamnaestogodišnjeg Nišlije M.J. biti podneta krivična prijava za tešku telesnu povredu u redovnom postupku.

Video: Na Trošarini izbila tuča: Stariji muškarac udara mlađeg u glavu, ovaj ga šutira u nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. novembar 2022 | 17:52

    Što volim te kvazi mafijaše. Znaš ti ko sam ja? Znam mame ti ga, ti si pi....a koja će sad da odspava na betonu.

  • Petar

    24. novembar 2022 | 16:06

    Epilog svega je najvazniji. Cinjenica da ovaj nasilnik, manijak i potencijalni ubica nije u protvoru, a naneo je coveku povrede koje se kvalifikuju kao teske telesne, samo jer je prosao pored njega ulicom, govori u prilog tome da pravosudje u Srbiji ne postoji

  • Ćoza Alexinac

    24. novembar 2022 | 16:16

    Niš pun takvih retarda sebi daju nadimke npr.Lepi, Ćela i slične inskte u suštini sa urođenim defektom mozga tj od onog što imaju od mozga uz konzumaciju opijata. Zatvor je za nih druga kuća, ali doživotni! Na ulicu ni bez korpe preko brnjice i ruke i noge sa lisicama ukoliko su ovakvo ološi za ulicu! Ovo dvoje da odgovaraju za ubistvo u pokušaju minimum 30 godina! Dečku brz oporavsk!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA