≫ 

Oglasio se MUP povodom migranata: Na teritoriji Horgoša i Beograda privedeno ih je 829

U Beogradu, na teritoriji opština Savski venac i Stari grad pronađeno je njih 140

  • 9
Migranti Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danas su na teritoriji Horgoša i Beograda pronašli ukupno 829 migranata i izmestili ih u prihvatne centre.

Pripadnici Policijskih uprava u Kikindi i Subotici, u saradnji sa Odredom Žandarmerije u Novom Sadu, u naseljenom mestu Horgoš pronašli su 689 iregularnih migranata. Istovremeno, u Beogradu, na teritoriji opština Savski venac i Stari grad pronađeno je njih 140.

Policijski službenici će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata.

Video: Horgoš na nogama: Žandarmerija uletela u kamp pun migranata, snimak velike akcije hapšenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    25. novembar 2022 | 17:06

    OKO STARE ZELEZNICKE STANICE I AUTOBUSKE SVSKI DAN IH IMA NA HILJADE....NIKO IH NE KONTROLISE...USLI BEZ IKAKVIH PAPIRA NE ZNA SE NI KO SU NI STA SU.....U EU IH NECE A MI SMO.IM.POSTALI PARKING SERVIS...DOKLE.......ZASTO SE ZESTOKO NE KAZNJAVAJU KRIJUMCARI ...ZASTO SE TOLERISU RAZNE NEVLADINE ORGANIZACIJE KOJE IM.POMAZU I NJIH KAZNJAVATI ZESTOKU NARUSAVA SE BEZBEDNOST I SIGURNOST NASIH GRADJANA....OVAKO OVI IH ZATVORE ONI IZADJU SVE DOK NE PICNU DA UBIJAJU I SILUJU A ONDA CE BITI KASNO...SAM NAROD CE RESITI STVARI...

  • Marina

    25. novembar 2022 | 16:57

    Svesno ste ih pustili da ih toliko ima, dozvolili da se razuzdaju, a sad se kao hapse. Dok su ti mučenici dobra zarada za naše probisvete gledaće im se kroz prste.

  • SU

    25. novembar 2022 | 20:24

    Na Sencanskom groblju je kolonija,u Alexandrovu kod fabrike 29.Novembar itd Subotica je kao Kabul,uzas ljzdi zive u strahu od zaraze i bolesti,,nasilja,kradja takodje..salasi i vikendice od Sombora do Horgosa uz Madjarsku granicu su unisteni opljackani to znaju ikako deca tako i odrasli..jedino policija NE i resorno ministarstvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA