≫ 

Oglasio se MUP: Krivične prijave protiv 5 dečaka iz Novog Pazara zbog napada na vršnjaka

Dečak je brutalno napadnut pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović“ dok je sa drugarima pratio utakmicu i nanete su mu teške telesne povrede

  • 2
Nasilje, zlostavljanje, dete, dečak Foto: Shutterstock

 Grupa dečaka napala je četrnaestogodišnjeg Mehmeda C. i polomila mu jagodičnu i viličnu kost u Novom Pazaru. On je brutalno napadnut pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i nanete su mu teške telesne povrede.

Dečak je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede.

Oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i saopštilo da će pripadnici MUP-a u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneti krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda.

U saopštenju se navodi i da će po nalogu tužilaštva protiv još trojice petnaestogodišnjaka, osumnjičenih za krivično delo učestvovanje u tuči biti podneta krivična prijava.

Nјih petorica se sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelјu popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a dvojica od njih su ga teško povredili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by СТОП Насиљу (@stop_nasilju1)

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru.

Video: Otac dečaka koga su tukli ogorčen: Škola je zataškavala problem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    30. novembar 2022 | 20:45

    Od 3 decaka koji su ucestvovali u tom sramotnom ataku na svoju profesorku samo 2 su kaznjena isterivanjem iz skole, a sta je sa trecim? Treci se izvukao, sam se ispisao, umesto da i on bude isteran? Pitam se kako se ispisao pre odluke disciplinske komisije i nastavnickog veca, to nije po zakonu?! Imao lekarsko uverenje? Koji mu ga je doktor dao i na osnovu cega je doktor retrogradno zakljucio da je decak " u trenutku izvrsenja incidenta bio neuracunljiv"? Ako je bio neuracunljiv, nije trebalo da dodje u skolu! Opet neka mucka, sta drugo covek da pomisli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA