Sinusi su mu natopljeni krvlju, napala su ga sedmorica: Sestra pretučenog dečaka iz Novog Pazara za Telegraf

Sestra pretučenog Mehmeda kaže da je on mirno i povučeno dete

  • 3
Tuca u skoli, vrsnjacko nasilje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresao je Srbiju, a ovoga puta desio se u blizini Osnovne škole "Meša Selimović u Novom Pazaru kada je grupa dečaka napala četrnaestogodišnjeg Mehmeda C., i polomila mu jagodičnu i viličnu kost.

Kako je objasnila njegova starija sestra za Telegraf.rs, dečak je sada dobro, operisan je, ali porodica želi pravdu. Ona dodaje da Mehmed nikada nije bio na meti nasilnika jer je pre svega jedno mirno i povučeno dete.

- Incident se desio van nastave, kada se odigravala košarkaška utakmica. Bio je sa društvom pratio to, jer je i sam košarkaš Srbije. A u budućnosti će biti košarkaš Bešiktaša-Turske. Kada je izlazio nakon završetka utakmice napala ga je grupa starijih dečaka, jedan od njih sedmoro ga je toliko jako udario pesnicom da ga je oborio na zemlju. Pored preloma, sinusi su mu natopljeni krvlju, a zadobio je i jake modrice. Kakav treba da bude to udarac da momka od skoro dva metra obori? - pita se sestra povređenog učenika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by СТОП Насиљу (@stop_nasilju1)

Grupa dečaka koja je napala četrnaestogodišnjaka ne ide u pomenutu školu, već su kako saznajemo od sestre povređenog, došli na pomenutu utakmicu i prema njenim rečima iz čista mira napali Mehmeda.

Ona nam objašnjava da je Mehmed odgledao snimak u SUP-u, a počinioci su identifikovani.

- Reagovaćemo i nadamo se da će svi biti kažnjeni - dodaje ona.

Kako stoji u lekarskom izveštaju, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a Mehmeda su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.

Video: Snimak vršnjačkog nasilja u OŠ Drinka Pavlović u Beogradu: Unosio mu se u lice, pa ga udario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    30. novembar 2022 | 10:58

    Pa bas zato sto je miran i povucen, napadnut je.Ovi indijanci uglavnom i cimaju normalnu decu koja nisu bezobrazna, bahata jer znaju da ovi nece smeti da se suprostave i tako hrane svoj ego.Misle da su opasni, jaki dok ih neko ne iskrivi.

  • Ce

    30. novembar 2022 | 11:52

    Brzi oporavak .Nasilnicima prinudan rad u rudnik.

  • Ishak Dolovac

    30. novembar 2022 | 16:48

    Glavni akter je jedan mali razmaženi, sin nekog bogataša koji je umislio da može da bije druge, a potom da mu tatica sređuje njegova sranja kao da se ništa nije desilo. Ljudi ovi ako prođu bez posledica biće primer drugim tatinim sinovima da mogu da rade isto. Možda počnu i da nam siluju majke i sestre jer znaju da posledica nema! Apel da se kazne najgorom mogućom kaznom!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA