Otkrivamo: Uhapšena maloletnica zbog sumnje da je izbola devojku kod Obrenovca

Veruje se da su bile u emotivnoj vezi...

  • 4
Hapšenje, žena, devojka Foto: Shutterstock

Za ubadanje Milena A. T. (26) juče u Skeli kod Obrenovca, kako saznaje "Telegraf.rs", privedena je maloletnica K. N. za koju se sumnja da je bila njena emotivna partnerka.

Napadnuta devojka rekla je prvo policiji da je noćas dva sata nakon ponoći sedela na klupi u parku u Skeli i čekala svog partnera.

- Ona je opisala mladića koji ju je ubo dva puta u leđa i nogu, ali i dodala da su napad posmatrala dvojica mladića koji su mu pomogli da pobegne. Na mestu gde se dogodio napad policija nije pronašla ni jedan jedini dokaz, a međuvremenu dogodio se obrt celog slučaja i maloletnica je u nadležnsti Odeljenja za maloletne učinioce krivičnih dela Višeg javnog tužilaštva - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja. 

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, devojka M. A. (26) izbodena je noćas dva sata nakon ponoći. Nakon napada ona je otišla u Dom zdravlja u Obrenovcu, a dežurni lekar je pozvao policiju.

Milena je inače nemačka državljanka koja već nekoliko meseci živi u Skeli kod Obrenovca.

Video: Neviđena tuča devojaka u Vranju: Tukle se u diskoteci, pa se čupale, šamarale i davile nasred ulice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    5. decembar 2022 | 16:03

    E to je kada se godinama siluje javnost o "pravima žena", a ne pravima kao takvim, pa mnoge žene pomisle kako je sasvim ok da urade šta god požele jer neće biti kažnjenje ili će biti kažnjene malo - samo zato što su žene i "imaju prava". Pa umesto da se sve normalne žene sada pobude, kao što su se uvek normalni muškarci bunili porotiv monstruma koji su ubijali žene (a i muškarce bi, nego nisu smeli), imaćemo tišinu ili tek poneki glas razuma. I još gore, kada žene budu sve više napadale žene, zato što su žene, muškarci će stajati po strani, a neki i likovati verovatno. Najgluplja podela koja nije nikakva podela je ona na - muškarce i žene. Što se vesti tiče, moj komentar je - monstruma, ovog puta, ženskog pola (ne zanima me kog je roda), na dugogodišnju robiju, da ne izađe nikad ili kao jako jako stara osoba.

  • DARKO 100%

    5. decembar 2022 | 15:33

    Sjedne strane promovise se nemoral,kriminal i nasilje u pojedinim medijima a sa druge strane neki se istinski bore protiv toga a neko kao satro,pa to tako neide ljudi moji ,to je vrzino kolo gde se stalno vrtimo u krug

  • Ana

    5. decembar 2022 | 15:56

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA