≫ 

Telegraf dan kasnije u Ugrinovcima gde se dogodila likvidacija: "Bojan je hteo da izađe iz posla sa Draženom"

Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena D. koji je rodom iz Crne Gore

  • 0

Ubistvo Dražena D. (33) dogodilo se juče oko 14 sati u Ugrinovcima, a osumnjičeni za zločin Bojan T. (24) sve je priznao policiji i otkrio da je motiv dug, saznaje "Telegraf.rs".

Policija je ispitala svedoke surove likvidacije koji su rekli da je ubistvu prethodila svađa dvojice muškaraca na ulici.

Nezvanično, Dražen i Bojan su se bavili prevozom migranata. Ovu informaciju policija nije zvanično saopštila niti potvrdila jer je istraga u toku.

Ekipa "Telegraf.rs" danas je bila na mestu gde se dogodila likvidacija. Policija je pretresla kuću u kojoj je živeo osumnjičeni Bojan T.

- Telo muškarca bilo je na zadnjem sedištu BMW X6. Dugo je juče trajao uviđaj. Kada su doveli osumnjičenog zatvorili su ulicu. Nakon ubistva on pobegao, ali se predao u Dobanovcima. Mlad je dečko i znamo ga od ranije jer je živeo ovde kao podstanar u jednoj kući. Bojana su zvali "Kikinda". Odrastao je u hraniteljskoj porodici. Čuli smo da je Dražena upoznao na društvenim mrežama i da su se bavili prevozom migranata. Koliko smo čuli osumnjičeni je hteo da izađe zbog posla, ali nije mogao zbog duga  - pričaju meštani Ugrinovaca.

Osumnjičeni za ubistvo u Ugrinovcima Foto: Facebook

Podsećanja radi, Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena. Zatim, je seo u "škodu" i uputio se ka Dobanovcima gde se zaustavio i  pozvao policiju.

- Rekao je adresu gde se nalazi i šta je uradio. Potvrdio je da je nakon svađe iz svog pištolja pucao u Dražena. Rekao je da je to uradio zbog duga. Njemu je određen pritvor- kaže naš sagovornik.

Ubistvo u Ugrinovcima ubijeni Foto: Facebook

Telo ubijenog Dražena D. koji je rodom iz Crne Gore prevezeno je na obdukciju.

Ubijeni je poznat po nizu krivičnih dela kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. U Beogradu je osuđen na 18 meseci zbog pljačke menjačnice, a u Crnoj Gori se protiv njega vodi postupak zbog šverca marihuane. Bio je hapšen i zbog oranizovanja pljačke svoje bivše tašte kada joj je uzeto oko 2.000 evra.

Video: Rekonstrukcija ubistva sedme žrtve klana Belivuk: Milan Ljepoja

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA