Izdrogirali se kokainom, marihuanom i metadonom, pa seli za volan: Uhvaćena šestorica "bahatih" vozača

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave

  • 2
Saobraćajna policija, brza vožnja Foto-ilustracija: Marko Jovanović, Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, šestoricu vozača pod dejstvom narkotika.

Patrola u Rumi zaustavila je devetnaestogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i dvadesetogodišnjaka koji je upravljao „nisanom“ pod dejstvom kokaina.

Takođe u Rumi, policija je zatekla četrdesetogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kokaina i opijata. Pregledom njegovog automobila pronađene su tri kutije metadona, pa će zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga, protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

U Inđiji, policijski službenici otkrili su dvadesetjednogodišnjeg vozača „pežoa“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „fijata“ koji su bili pozitivni na kanabis, a na području Sremske Mitrovice dvadesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“, takođe pod dejstvom kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Video: Ćaletov sin snimao nasilničku vožnju: Divljao kroz grad, pa umalo zgazio policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    9. decembar 2022 | 17:27

    Takvim vozacima se oduzima dozvola na vise godina i na ponovo plaganje uz ogromnu kaznu,ako ih samo zadrzite 48h i nista ih ne kaznite , ponovice isto to a mogu i ubiti nekoga.

  • Miloš

    9. decembar 2022 | 16:47

    Sve se više gine na našim putevima, a sve je više vozača koji pored alkohola koriste i drogu?! Zar to nije alarm za vladu da reaguje sa strožijom zakonskom regulativom tog problema?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA