Iva je nestala pre 22 godine, ali potraga još nije prestala: Slučaj koji je niškoj policiji zadao noćne more

Niška policija je otišla na jug Srbije i obišla brojne lokale u kojima su zatekli brojne mlade devojke ali nijedna od njih nije bila Iva

Komentari

  • Aljkavo

    11. decembar 2022 | 14:18

    Aljkavo da aljkavije ne moze biti. Imas Albanca sa kim se trebala naci. Dalje prica Albanac

  • Firga

    11. decembar 2022 | 14:17

    Jel su pregledali reku Nisavu? Pise da je otisla na Tvrdjavu, a blizu toga je reka, neka pretraze reku.

  • Ma...

    11. decembar 2022 | 13:11

    Ovaj je rekao kojeg je albanca poslao da se nadje sa njom. I, sto ste uradili, nista. TU je bila potrebna sila danonocna dok ne prizna. SRAMOTA!

    • 11. decembar 2022 | 14:20

      Anangaranga

      @Ma...

      Jel si citao tekst do kraja? Pise da su odleteli do Beograda gde su ga celu noc ispitivali. Nisu ga sigurno pitali da im prica o albanskoj knjizevnosti i ligi u fudbalu. Ispitivali su ga i ispostavilo se da Albanac nema veze sa nestankom Ive.

    • 11. decembar 2022 | 14:58

      Za Anangaranga

      @Ma...

      “Ma”, je pročitao tekst i dao odlično zapažanje ali ga vi niste razumeli na pravi način. Poenta je u tome da, inspektori nisu smeli da se vrate bez priznanja, ma koliko to isledjivanje trajalo, dan, dva, mesec, šest meseci ali su morali iznuditi priznanje, i saznati gde se nalazi ta, (u to vreme) devojčica!!! To je taj šiptar. To je on. To je taj trag!

  • Prospektor

    11. decembar 2022 | 12:26

    Sve su prilike da je Iva nestala sa nekim šiptarom sa Kosova i Metohije, koji i dan, danas žive u ranom srednjem veku ili još ranije, u robovlasništvu. Ova otmica je mogla da završi na bilo kojoj tački planete jer su šiptari gotovo savršeno povezani ma gde se nalazili. Otuda, postoji mogućnost i da nije daleko od kuće, već u nekoj kosovskoj zabiti u mnogočlanoj šiptarskoj porodici, gde joj je i ime i svest promenjena. Inspektori su traljavo odradili posao jer da je odradjdno bolje, za dvadesetdve godine bi se znalo gde je. Zna se gde se i kod koga traže ovakve i slične informacije ali to podrazumeva uslugu - za uslugu. Kao na primer, država je oprostila grehe nekom narko dileru za pravu informaciju gde se oteta osoba nalazi. Da je u nekom bordelu, neko bi do sada to došapnuo. Zato, ako je živa, može biti samo u nekoj mnogočlanoj porodici na Kosovu i Metohiji, bez kontakta, služeći šiptarima kao inkubator. S’toga, devojke pamet u glavu i du*e uza zid, iako se školujete uz parove i farmu! Kasno je naravno za one, koje žele da rode dete samo sebi pa odlaze u Švajcarsku za vikend sa šiptarima a vraćaju se bremene, bez tatka - šiptara. Ima ih sve više i o tome ne bi trebalo da se ćuti! Jedan gojazan gradonačelnik koji se mnogo hvali da pravi nužnike po baštama a nema pristojan nužnik u zgradi opštine, mogao bi da postane i počasni tatko, na tu decu, jer su trudne devojke, neke sada već majke, većinom iz njegove opštine.

    • 11. decembar 2022 | 13:51

      Prospektor

      @Prospektor

      Ukoliko se stvarno želi da se slučaj reši, podrazumevalo bi se, da službene osobe koje rade na ovom nestanku, ispitaju svakog šiptara koji leži u zatvoru - baš svakog! Ponuda za abolicijom ili nekim vidom “nadoknade” bi trebala da se uputi i okolnim republičkim pa i evropskim zatvorima. Neko će se naći “pametan” da kaže, da to tako ne ide i da se ne može tako, da se ne radi tako, da to nije praksa ali - sve se može kad se hoće i za Ivu i za onu devojku iz Ribnice kod Kraljeva koja je studirala u Kosovskoj Mitrovici a ostavila pasoš na kraljevačkoj trafici. Ona je u stvari na taj način ostavila poruku. Nije isključeno i da su ova dva slučaja povezana. Da li su inspektori kontaktirali jedi druge o ovim slučajeveima? Pretpostavljam da nisu. Ako jedni inspektori ne rade, nadjite druge koji hoće da rade! Još nešto. Broz je bio pogrebnik Jugoslavije, isparčao je republike kako mu je naredjeno i ostavio da zle evropske vlade rasparčaju i unište tu zemlju po njihovoj volji ali mu se mora odati poštovanje za policijski rad na terenu, na polju kriminala i ubistava. Mog’o si na drvetu da zaspiš a da te ni divlja zverka popreko ne pogleda. Danas, šiptari otimaju, siluju, pale, kamenuju a u policiji kažu: “Mi nemamo pojma”! Nije valjda da su svi policajci u Srbiji zauzeti snimanjem filmova po toaletima!? Menjate bre načelnike, šefove, inspektore, sve dok se ne naidje na ispektore koji znaju, hoće i žele da reše slučaj, ma kakav da je i ma o kome se radi! Samo hitan rez, sad i odmah!

  • Xxx

    11. decembar 2022 | 12:25

    Tuzna sudbina😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA