≫ 

Mladić iz Merošine ukrao kombi, vozao se sedam dana, pa napravio udes: Vozilo ostavio i pobegao

Merošinac je osumnjičen da je u noći između 6. i 7. decembra sa gradilišta u Prvomajskoj ulici ukrao kombi "ford tranzit", vlasništvo firme koja na toj lokaciji podiže stambenu zgradu

  • 0
Ukraden kombi Ford Tranzit Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv mladića starog 23 godine iz okoline Merošine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Merošinac je osumnjičen da je u noći između 6. i 7. decembra sa gradilišta u Prvomajskoj ulici ukrao kombi "ford tranzit", vlasništvo firme koja na toj lokaciji podiže stambenu zgradu. On je razbio metalnu ogradu kojom je gradilište ograđeno i odvezao vozilo.

Kako saznajemo, nedelju dana se vozio po čitavoj Srbiji, ali je minulog vikenda napravio udes u Kruševcu što je i dovelo do njegove identifikacije.

- Nakon što je izazvao udes, kradljivac je kombi ostavio, a on je pobegao u Merošinu. Međutim, policija je u vozilo pronašla njegove biološke tragove, a s obzirom na to da se radi o izvršiocu koji ima policijski dosije zbog prethodnih imovinskih dela, oni su omogućili da bude identifikovan – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška Policijska uprava saopštila je da će pronađeno vozilo biti vraćeno vlasniku a da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv izvršioca teške krađe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA