≫ 

Uhapšen mladić koji je učestvovao u pucnjavi na "Sonka" iz Obrenovca: Nikoli smrskali lobanju

Maskirani mladići su drvenim palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina

  • 2
Ubistvo, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Novi Beograd Foto: Mateja Beljan

Policija u Obrenovcu uhapsila je Đ.M. (21) zbog sumnje da je pre sedam dana učestvovao u pucnjavi u Ulici Vuka Karađića kod broj 99., saznaje "Telegraf.rs". 

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

Podsećanja radi, prošle nedelje su četvorica maskiranih napadača, pretukli Nikolu D. (27), a zatim pucali u  Vukašina M. (24) zvanog "Sonko".

Napadnuti mladić je otkrio identitet napadača.

Maskirani mladići su drvenim palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

- Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog drugaVukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Nikola je zadobio nagnječene lobanje i pušten je na kućno lečenje.

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    19. decembar 2022 | 11:46

    Sve neki fini momci...

  • Stočnjak

    19. decembar 2022 | 12:35

    Vi sinovi mislite da je pucanje iz pištolja dečija igra, hoćete da budete mangupi, a ruka drhti i ne znaš da nišaniš pa je neki baja mogao da ti otme to iz ruku i da te ozbiljno povredi. Pre dosta godina jedan sada već stariji čovek sa stočnjaka, a u svoje vreme veoma opasan čovek ako ga napadnete, imao je sličnu neprijatnu situaciju. Zbog neke prepirke u saobraćaju neki tamo je na njega potegao pištolj. Posle toga mislim da mu više nikad u životu nije palo na pamet da uzme pištolj u ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA