Monahu zbog konflikta u saobraćaju polomio noge: Određen pritvor nasilniku iz Beograda

Jermonah je pregledan u KBC Zemun i kako su nam iz te ustanove rekli, njemu je konstatovana razderotina potiljka, nagnječenje grudne kosti i prelom obe potkolenice

  • 9
Pravoslavni sveštenik tuča, policija Foto-montaža: Tanjug/Nikola Anđić, Shutterstock, Printskrin: Google maps

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja, predložilo određivanje pritvora do 30 dana za V.S. (29), koji se tereti za nanošenje teških telesnih povreda, a što je rešenjem suda i određeno.

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, osumnjičeni je prema nalogu Tužilaštva uhapšen za Svetog Nikolu jer je na auto-putu Miloš Veliki u pravcu Dobanovaca pretukao jeromonaha P.A. (48).

- V. S. je vozio automobil marke "volvo", dok je jermonah, odnosno - monah, bio kolima "dačija logan". V. S. je, najverovatnije zbog konflikta u saobraćaju, presekao put P. A. nakon čega je ovaj stao u zaustavnu traku. Ovaj iz "volvoa" je izašao napolje i šutnuo monahov auto, nakion čega je i on izašao iz kola. Kada mu je rekao da je jermonah u jednom našem manastiru i upitao ga: "zašto to radi?", ovaj ga je izudarao rukama u glavu i nogama po telu i potom se dao u beg ka Dobanovcima. Sve to je video vozač jednog kamiona koji je pozvao nadležne službe - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

V. S. je brzo identifikovan i priveden u nadležno tužilaštvo sa suprugom koja je bila u kolima sa njim za vreme incidenta.

Jermonah je pregledan u KBC Zemun i kako su nam iz te ustanove rekli, njemu je konstatovana razderotina potiljka, nagnječenje grudne kosti i prelom obe potkolenice.

Istragu vodi Treće osnovno tužilaštvo, a u nastavku bi trebalo da budu saslušani oštećeni i svedoci nemilog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    22. decembar 2022 | 08:09

    Samo kampanja ozbiljnog kaznjavanja moze da vrati ovaj narod u normalu.

  • Mila

    22. decembar 2022 | 07:26

    Gos. dragi šta sve živi u ovom svetu. Da nekome polomis noge, biješ jer si "sila nadobudna". Sad nek odleži dobro uz obavezano oduzimanje dozvole.

  • Koki

    22. decembar 2022 | 07:57

    Ovakvim nasilnicima nije mesto na ulici. Ako ima pravde, debelo ga kazniti po dzepu i obavezno oduzeti dozvolu na određeno vrema. Tako da shvati šta je napravio i da mora da odgovara. Svi mi prsvimo saobraćajne greške, al to nije razlog ako se dobro završi da pisle treba da se poubijamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA