≫ 

Presuđeno majci iz pakla: Terala ćerku (13) da se prostituiše u Smederevu, dovodila joj muškarca (60)

Prošle godine ugovarala i zakazivala susrete sa starijim muškarcem i ohrabrivala je da sa njim ima seksualne odnose za koje je joj je on davao novčanu nadoknadu, a S.V. je uzimala je od maloletne oštećene deo novca

  • 3
Policajac, pedofil Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Milena Đorđević

Protiv S.V. (38), koja je u periodu od leta 2021. godine pa do februara 2022. godine terala svoju ćerku koja je tada imala 13 godina da se prostituiše i time počinila i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, kako je rečeno za Telegraf, postupak je završen i Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu primilo je odluku Osnovnog suda u Smederevu i "majci iz pakla" odredilo lečenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Na osnovu nalaza i mišljenja komisije veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu utvrđeno da se S.V. u vreme izvršenja nalazila u stanju potpune neuračunljivosti usled prisutne duševne bolesti, i zbog postojanja bojazni da delo može ponoviti, na predlog javnog tužilaštva rešenjem Osnovnog suda u Smederevu izrečena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u ustanovi zatvorenog tipa.

S.V. je na lečenje upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a izrečena mera bezbednosti će trajati dokle god postoji potreba za lečenjem.

Njoj se, naime, stavlja na teret da je za svoju maloletnu ćerku rođenu 2008. godine tokom prošle godine ugovarala i zakazivala susrete sa punoletnim licem i ohrabrivala je da sa njim ima seksualne odnose za koje je joj to lice davalo novčanu nadoknadu, a S.V. je uzimala je od maloletne oštećene deo novca koji je dobijala pružajući seksualne usluge, na koji način je iz koristoljublja, kao niske pobude, navodila ćerku na vršenje radnji koje su štetne za njen razvoj. Međutim, kako je optužena u vreme izvršenja navedenih dela bila u stanju neuračunljivosti, te da samim tim u konkretnom slučaju izostaje i jedan od bitnih elemenata koje zakon propisuje za postojanje krivičnog dela, prema optuženoj je za učinjeno izrečena mera bezbednosti.

Protiv punoletnog N.M. (60 godina), sa kojim je maloletna ćerka okrivljene imala seksualne odnose, u toku je postupak pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu zbog krivičnog dela obljuba sa detetom.

Video: Užas u Ukrajini: Majka dozvolila da joj siluju decu, sve snimala pa prodavala snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    22. decembar 2022 | 11:41

    Kakva vam je presuda sram vas bilo kakvo lečenje za ovakve stvari smrtna kazna šta je dete preživelo i ovom monstrum od 60 g samo presuditi po kratkom postupku zlikovci .

  • Mrmot

    22. decembar 2022 | 12:01

    Ona je da se dozivotno zatvori u ludnicu kad vec ne postoji smrtna kazna. A ne bih rekla da je bas luda, sto se njoj u ovom slucaju uzima kao olaksavajuca okolnost jer je sve "lepo" organizovala. Vise me zanima sta je sa devojcicom, da li sada zivi u nekim normalnim uslovima ili su je dali nekim hraniteljima, koji mozda i nisu adekvatni?

  • Sve ludaci

    22. decembar 2022 | 12:18

    Meni nije jasno zasto se za ovakve stvorove stavljaju inicijal....alo puno ime i prezime i slika takodje pa sutra pred izlazak iz zatvora obavezno zigosanje na celu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA