≫ 

Oglasio se poznati voditelj povodom smrti analitičara kog su izujedali psi: "Počivaj u miru Vladane"

Podsećamo da je sa Radosavljevićem bila i njegova supruga Olga (58)

  • 34

Povodom tragedije koja se danas dogodila na Kosmaju, kada su poznatog analitičara Vladana Radosavljevića (62) nasmrt izujedali besni psi, oglasio se voditelj Voja Nedeljković.

Nedeljković je na svom Tvriteru objavio Radosavljevićevu fotografiju uz potresnu poruku.

"Moj kolega sa Studia B, Vladan Radosavljević je danas preminuo. Izgubio je život izujedan od pasa lutalica kod Velike Ivanče gde je imao vikendicu. Supruga Olja je takođe napadnuta. Počivaj u miru Vladane!", napisao je Voja.

Podsećamo da je sa Radosavljevićem bila i njegova supruga Olga (58).

Ona je takođe zadobila teške povrede i prebačena je u Urgentni centar.

Supružnici su pre toga boravili u svojoj vikendici na planini.

Video: Psi kidisali na dete koje je vozilo bicikl: Vlasnik kučića mirno sedeo i posmatrao strašnu scenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sombor

    4. januar 2023 | 19:56

    Gde su ove nevladine organizacije za zastitu zivotinja !!!Nesto se sad necuju,a uzeli su pare za razne azile i kojekakve gluposti ,sve neradnici i paraziti.Sta su uradili sem sto pricaju prazne price po medijima.

  • Nebojša

    4. januar 2023 | 19:47

    Vidi sad.NI JEDNOG KOMENTARA ZAŠTITNIKA ŽIVOTINJA.ja sam vlSnik 4 akite i dve mačke .obožavam ih,ali pošasti zvanoj psi lutalice se mora stati na kraj.BUDALAŠTINA SU STERILIZACIJA I AZILI.njih je toliko da azili to nemogu pokriti,a i cena je ogrom a.istrebili smo tolike divlje životinje a snebivamo se nad eliminacijom pasa lutalica.a to je jedini efikasan način

  • ISTINA

    4. januar 2023 | 19:50

    Lutalica ima na sve strane i niko im ništa nemože,razna udruženja ih štite dok oni haraju i terorišu narod.Kod mene lično ima čopor koji je podavio sve mačke u okruženju i ujeo bar petoro ljudi .Šinteti nesmeju da ih hvataju jer se bune neka kvazi udruženja i sve nas prave budalama.Da je neka normalna država pobrinula bi se za to a ne ovako da postanemo taoci običnih džukela.Sve to potamaniti i osloboditi parkove da deca mogu da nam se igraju bez straha da će biti napadnuta kao ovaj jadnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA